Secret Level - nem veszik ki a Concord epizódot

  • Írta: JesusHun
  • 2024. szeptember 6.
  • Cooltúra
Link másolása
A Gamescom nyitóestjén leplezték le azt a grandiózus animációs antológia sorozatot, ami több videójátékból fog 1-1 részt tartalmazni. A 15 címből az egyik a Concord lesz, és úgy néz ki a játék lelövése nem fogja befolyásolni az epizód zavartalan megjelenését.

A Concord megjelenése után elég gyenge számokat tudott felmutatni eladások terén, becslések szerint nagyjából 25000 példány fogyhatott PlayStation 5-ön és PC-n együttvéve, a tragikusan alacsony játékosszám pedig egyelőre megpecsételte a hero shooter sorsát, a mai nappal leállnak a szerverek és visszatérítik a vásárlók pénzét. A Firewalk Studios pontosan tudja mit csinál, nem hagyja veszni a fejlesztésbe ölt rengeteg pénzt és több év áldozatos munkáját, máris keresik a megoldást, hogy visszatérhessenek egy életképes forgatókönyvvel.

Sokan feltették a kérdést a hírek után: Mi lesz a sorsa a közelgő Concrodos Secret Level epizódnak? A 2024-es Gamescomon bejelentett, felnőtteknek szánt animációs sorozatba tervezett egyik rész a Sony bukott hero shooteréből készül, az IGN forrásai szerint pedig nem fogják eltávolítani az antológiából. A Secret Level sok rajongó álmát váltja valóra, több híresebb videójáték IP karakterei bukkannak majd fel 1-1 rész erejéig, a 15 epizódos sorozat a következőket fogja tartalmazni: Armored Core, Concord, Crossfire, Dungeons & Dragons, Exodus, Honor of Kings, Mega Man, New World: Aeternum, PAC-MAN, PlayStation (Ez kicsit kakukktojás, ebben nem csak egy játék lesz a főszerepben.), Sifu, Spelunky, The Outer Worlds, Unreal Tournament, Warhammer 40,000.

A Secret Level december 10-én Tim Miller rendezésében érkezik a Prime Video kínálatába.

1.
1.
Scat
Igazuk is van. Attól, hogy a játék bukott, az epizód még simán lehet jó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...