Altered Alma - már összejött a Kickstarter-cél

  • Írta: Luchiano
  • 2024. szeptember 9.
  • Hír
Link másolása
Különleges lehet a története a készülő Metroidvania játéknak, mégis csak a Dead Space és a Resident Evil írója felel érte. A közönség úgy néz ki, hisz a tervezett projektben..

Már 2023-ban megmutatta magát az Altered Alma, és idén is ott volt a Gamescomon, az alábbi trailer villantva a játék alakulásáról. Mindeközben Kickstarter kampányt is indítottak a készítők, ami októberig gyűjti a felajánlásokat, de jó hír az érdeklődőknek hogy már most elérték a kitűzött célt. Sőt pár napja már 200%-a a kívánt összegnek összejött, így jó eséllyel már nincs akadálya, hogy a játék az előzetesen megálmodott módon tudjon megjelenni.

Az Altered Alma egy Metroidvania típusú játék lesz, egy elképzelt cyberpunk hangulatú jövőbeli Barcelonában játszódik. Alapvetően akrobatikus platformeres feladatokra és akciókra épül a játékmenet, de RPG elemeket is felvonultat. Egy űrhajó kapitányaként kell vitézkednünk, jó kapcsolatot ápolva a legénységgel, akár romantikus helyzetekbe is keveredve velük.

A történetet Antony Johnston írja, aki a Resident Evil és Dead Space játékok sztorijáért is felelt, ami jó jel lehet az Altered Alma világépítésére vonatkozóan is. A Kickstarter oldal alapján a játék meg fog jelenni PC-re, Xboxra, PlayStation-re, és Nintendo Switch-re is, de megjelenési dátumról még nincs információ.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...