Nem változtat üzleti modelljén a Palworld

Link másolása
Nem fogja megváltoztatni a jelenlegi üzleti modelljét a "fegyveres Pokémon", a Palworld. Így tehát nem lesz sem free-to-play, sem pedig live-service. A hírt a fejlesztőcsapat közölte az X-en.

Nem fog sem free-to-play, sem pedig games-as-a-service üzleti modellre váltani az elmúlt évek sikerjátéka, a "fegyveres Pokémon"-ként is jellemzett Palworld. A hírt a játékot készítő és kiadó stúdió, a Pocketpair közölte az X-en olvasható bejegyzésében. Ebben kitérnek arra, hogy a Palworld jövőjét illetően megmaradnak a jelenlegi "buy-and-play" modellnél. Ezt azzal indokolják, hogy a játék nem F2P és nem live-service modellre lett tervezve. "A Palworld sosem ilyen modellekre volt tervezve és most már túl késő lenne változtatni. Továbbá tudjuk, hogy a játékosoknak se tetszene és mi mindig a őket tartjuk szem előtt." derül ki a bejegyzésből.

Ezen kívül azt is megtudhatjuk, hogy különféle skineket és DLC-ket azért terveznek kiadni a játékhoz, bár ez az ötlet is még csak elméletben létezik. "Még mindig fontolgatjuk a skinek és DLC-k kiadását a jövőben, hogy továbbra is támogathassuk a játékot, de ezekről majd később beszélünk, amikor már eljött az idő. Egyelőre a legfontosabb az, hogy a Palworld a legjobb játék legyen, amit készítünk."

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...