88 évesen leáll a videójátékozással a Skyrim nagyi

  • Írta: JesusHun
  • 2 órája
  • Érdekesség
Link másolása
9 éven át gyártotta YouTube-os tartalmait Shirley Curry, ez idő alatt pedig több mint 1,2 millió felirakozó követte nyomon kalandozásait a Skyrim nagyiként elhíresült hölgynek.

Shirley Curry közel egy évtizeden át szolgálta ki rajongóit Skyrim-os gameplay videóival, és ez idő alatt több mint 2300 anyagot töltött fel YouTube csatornájára, ami korát tekintve elképesztő mennyiség, és sok fiatalabb tartalomgyártó megirigyelhetné. 2020 környékén már lassított a tempón és ritkábban osztotta meg kalandjait, és inkább az egészségére fókuszált, de a kommentek közti rosszindulatú megjegyzések is szerepet játszottak a döntésében.

Most azonban végleg szögre akasztja a kontrollert, tegnapi vlogjában bejelentette, már nem élvezi a játékot, sőt, ennyi idő után már halálosan unalmassá vált. A videózást viszont esze ágában sincs befejezni, de mostantól a megszokottól eltérő tematika várható, beszél majd mostanában olvasott regényekről, megmutatja éppen miket kötöget, és esetlegesen egy könyvet is írna a jövőben.

Még 2019-ben a Bethesda elmondta, Curry engedélyt adott nekik a külseje felhasználására, így a készülő The Elder Scrolls VI-ban egy NPC formájában jelenhet meg, a Skyrim nagyi legendája tehát tovább folytatódhat, immáron a játék univerzumán belül is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...