Starfield: Shattered Space - megjelent a kiegészítő

Link másolása
Már játszható a Starfield legújabb frissítése, ami egy új történeti szállal bővíti a játékot és egy misztikus bemutatóval igyekszik visszacsalogatni a játékosokat a világűr felfedezéséhez.

Kezdetben volt az Óriás Kígyó, amely átölelte az egész világmindenséget, óvta, védte a teremtményeket és jövendölése szerint elküldi majd a kiválasztottat, aki válasz lesz a számtalan imára és átadja az univerzumot mindnyájunknak. Ezzel a rövid történeti összefoglalóval adja meg az alaphangot a Bethesda a Starfield sztori DLC-jének.

A bővítmény a történeten kívül számos újdonságot hoz magával, többek között egy új bolygó, az Va'ruun'kai válik elérhetővé, ezenkívül 50 új helyszínt látogathatunk meg. Új földönkívüli fajok, játékmechanikai fejlesztések várnak minket a kiegészítőben, a készítők azt javasolják, hogy legalább 35-ös szintig érjünk el az alapjátékban, mielőtt belekezdenénk az új kalandba, hogy az élmény a lehető legjobb legyen.

A Starfield: Shattered Space már elérhető Xbox Series X/S-en és PC-n, ahogy az alapjáték, így a kiegészítő sem jelent meg PlayStationre vagy Nintendo Switch-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...