Starship Troopers: Continuum - bejelentették a PS VR2 játékot

Link másolása
Ígéretes ötletnek tűnik, a virtuális valóságba helyezni egyik kedvelt filmjét a Sony számára, de a bejelentő videó sajnos nem azt mutatja, hogy egy korszakos játék van készülőben.

Mivel a Csillagközi Invázió film jogai is Sonyhoz tartozik, jöhetett az ötlet, hogy ez alapján készítenek egy virtuális valóságra épülő élményt. A trailer vége büszkén hirdeti is, hogy ez az első és egyetlen VR-játék ebből történetből.

Ígéretesen kezdődik a bemutató, néhány filmrészlet és macsó lelkesítő szöveg után mutat magából néhány részletet a játék, de az összkép nem tűnik meggyőzőnek. A VR-hatást persze egy videó alapján nem lehet megítélni, de a látott grafika elmarad a hasonló játékok vagy a szintén  bogaras űrlények irtására fókuszáló Helldivers II-től. Persze nem szabad előre ítélkezni. A játék egy multiplayer alapú, kooperációs lövöldözős akció lesz, amely a film története után 25 évvel játszódik, a bogarak elleni harcnak még koránt sincs vége. Egy katonát alakíthatunk majd a csaták során, és ha elhalálozunk, akkor egy új katona testében folytathatjuk a harcot, menet közben tapasztalati pontokból fejlesztve az aktuális karakter képességeit.

A Starship Troopers: Continuum október 31-én jelenik meg kizárólag PlayStation VR2-re, a játékot az XR Games fejleszti.

2.
2.
The Tarnished
Ez a grafikai stílus VR-ban egyáltalán nem zavaró. The Walking Dead Saints and Sinners a tökéletes példa rá ( tudom, nem ugyanaz de az is "cartoony") ki is platináztam :) Az első S.T. filmet imádtam szóval nem kérdés, hogy ezt beszerzem. Ki is mondta azt, hogy Sony temeti a VR-t? Megerdemel egy maflást.... XD
1.
1.
Ooorky
Ha már ilyen grafikával tolják, csinálhatták volna a régi animációs sorozat stílusában...

https://www.youtube.com/watch?v=pMJ7S4iwXSc
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...