Sword Art Online: Fractured Daydream - megnézhető az intro

Link másolása
Már csak pár nap van hátra és érkezik a népszerű anime, a Sword Art Online legújabb videojáték-adaptációja, a Fractured Daydream. Ennek örömére pedig nyilvánosságra került a játék intro videója, lessetek bele!

Még a nyáron jött a hír, hogy idén októberben érkezik az elmúlt évek egyik legsikeresebb animéjának, a Sword Art Online-nak a legújabb videojáték-adaptációja, a Fractured Daydream. Az új játék története szerint a Galaxia rendszer összeomlása következtében megszakad a tér és az idő síkja és egy új sík jön létre, ahol a világok és a különféle idővonalak összeolvadnak. A főszereplőknek így egy teljesen új, ismeretlen világban kell túlélniük, ahol semmi sem olyan, mint ahogy eddig ismerték. Ehhez szövetséget kell kötniük ezidáig ellenségnek hitt karakterekkel, illetve emlékeket kell feleleveníteniük, amik talán helyreállíthatják a széttört idősíkot.

Most, hogy már csak pár nap van hátra a megjelenésig, nyilvánosságra került a játék intro videója, amit lentebb meg is lehet tekinteni. Ennek hála bepillantást nyerhetünk a 20-fős kooperatív játékélményt kínáló multiplayer kalandba.

A Sword Art Online: Fractured Daydream október 4-én jelenik meg PC, Xbox Series X|S, Playstation 5 és Nintendo Switch platformokra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...