Steven Spielberg is szereti a videójátékokat

  • Írta: Luchiano
  • 2 órája
  • Érdekesség
Link másolása
A híres rendező fia osztotta meg a napokban, hogy apukája nemcsak a kamerák mögött, de a monitor előtt is szívesen tölti az idejét, nagy Call of Duty rajongó.

Többek között a Kotaku írt arról, hogy Max Spielberg, a híres rendező fia egy interjú során ejtett néhány szót apja számítógépes játékok iránti szeretetéről. Max maga is közel áll a játékiparhoz, az Electronic Arts alkalmazásában áll, mint tervező és olyan címek alkotásában vett részt, mint az Assassin's Creed Unity vagy a Battlefield 1. Hamarosan pedig megjelenik a Lynked: Banner of the Spark, aminek Ő a kreatív rendezője.

Szóval Max elmondása alapján, Steven Spielberg nagyon kedveli a történet központú kaland játékokat, egyik kedvence a Call of Duty, de nem az online térben szeret lövöldözni, hanem az egyjátékos mód köti le az érdeklődését. Nem is meglepő a választása, mert elég sokat tett azért, hogy a Call of Duty  sorozat elindulhasson, ami tulajdonképpen a Ryan közlegény megmentése és az Elit alakulat átültetése a játék világba, amelyeknek Spielberg volt egyik fő alkotója.

Max szerint a játékok egy jó eszközök arra, hogy összehozzák a családod, legalábbis az Ő esetükben így volt, nagyon élvezték a közös alkalmakat és közelebb is kerültek egymáshoz. Steven Spielberg egyébként oldschool módon csak billentyűzet-egér kombinációval játszik, sose akart kontrollert a kezébe venni. Többek között az Uncharted szériát sem próbálta ki, pedig az is egy olyan játék, amely létrejöttéhez köthető az Ő neve is, hiszen voltaképp Nathan Drake nem más, mint egy modern Indiana Jones.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...