Felveszi a harcot a nyerészkedőkkel a PlayStation Japánban

Link másolása
Decemberben ünnepli 30. évfordulóját a PlayStation, ennek örömére pedig egy limitált kiadású PlayStation 5 Pro konzolt fognak piacra dobni, azonban a PlayStation Japan már felkészült a nyerészkedőkre.

Idén december 3-án ünnepli 30. évfordulóját a PlayStation, a jeles alkalomból kifolyólag pedig egy limitált kiadású PlayStation 5 Pro konzolt fognak piacra dobni. A márkáért felelős japán kirendeltség, a PlayStation Japan, azonban tudja, hogy ilyenkor mindig előbújnak a nyerészkedők is, hogy a nagy tételben előrendelt termékeket aztán a piaci ár többszöröséért adják tovább. Azért, hogy ennek gátat szabjanak, megtettek néhány óvintézkedést, amik következtében csak bizonyos feltételek teljesítése mellett lehet előrendelni a konzolt.

Így tehát a PlayStation 5 Pro 30. évfordulós kiadását csak olyan emberek rendelhetik elő, akiknek van Japánban regisztrált PSN-fiókjuk, valamint legalább 30 órájuk van PlayStation 4-es és 5-ös játékokban a 2014 és 2024 közti időszakban. Hogy ez mennyire fog beválni, azt nem tudjuk, de azért reménykedünk, hogy a nyerészkedők legalább egy jelentős részét meg fogja akadályozni.

1.
1.
Turoscsusza
Hat ezt valahogy nem voltak kepesek megcsinalni Japanon kivul, 26-an mikor elo lehetett rendelni a limitalt kiadast reggel 8 oratol, 8 ora 2 perckor mar nem volt elerheto.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...