Szikrázó traileren a Dragon Ball: Sparking! Zero

Link másolása
Egy héttel a sorozat egészét átölelő játék megjelenése előtt befutott egy újabb előzetes, ami az igazán kemény harcoknak ágyaz meg, egészen a legfrissebb történetekig.

Küszöbön áll a Bandai Namco gondozásában érkező játék megjelenése, és a készítők úgy gondolták, hogy még egy trailerre való anyagot összetudnak ollózni az epikus léptékűnek ígérkező játékból. Ami azt illeti, nem lehet panaszkodni, valóban ígéretesnek és hangulatosnak ígérkezik a játék az előzetesek alapján.

Ezúttal nem a harcrendszeren és a játékmeneten van a hangsúly, hanem a karakterek közti konfliktusokon, no meg azon, hogy hőseink harcról harcra válnak erősebbé és jobbá, ezáltal folyamatosan felnőve a feladathoz, sőt túlszárnyalva ellenfelüket. Az eddigiek alapján úgy hangulat mint játékmenet tekintetében a Dragon Ball: Sparking! Zero az a játék lesz, amire a rajongók vágytak.

Maga a játék 2024. október 11-én jelenik majd meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re, azonban az Ultimate és a Deluxe Edition előrendelői három nappal korábban vethetik bele magukat a harcba.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...