David Hayter visszatér egy régi szerepéhez

Link másolása
Rejtélyes üzenetet közölt X-posztjában a leginkább Solid Snake hangjaként közismert szinkronszínész, egy régi szerepéhez tér vissza, ami a következő közlése alapján valamilyen formában az MGS széria lehet.

Videójátékos berkeken belül nem sok embernek kell bemutatni a Solid Snake és Big Boss karakterét megszólaltató szinkronszínész David Haytert, aki ma hajnalban rakott ki egy közlést X-oldalára, aminek tartalma szerint egy régi szerepéhez tér vissza, és a minap már vettek is fel anyagot a közreműködésével. A posztot ellepték a találgatások és sokan viccelődtek olyan kis szerepeivel amiket annak idején vállalt el, volt aki az Oddworld széria Mudokonjait tippelte be, mások az Eternal Darkness egyik római légiósát vizionálta.

Pár órával később véget vetett a találgatásoknak egy GIF formájában, ami minden kétséget kizáróan a Metal Gear Solid Delta: Snake Eaterből származik, így a karakter nagyon valószínű hogy Snake lesz, viszont a szóban forgó játékhoz egy az egyben a régi szinkron került felhasználásra, így valami más lehet a szerep hátterében. Egyes teóriák szerint azért mégis lehet valami promóciós anyag az MGS remake-hez, vagy talán extra tartalom magához a játékhoz, de egy készülő rajongói Sonic-filmhez is felkérték még egy nem hivatalos Solid Snake cameo erejéig.

Igazán örömteli hír lenne ha egy eddig be nem jelentett Metal Gear-játékba adná újra Snake hangját – amit a Peace Walkerben hallhattunk utoljára tőle az ominózus szinkronváltást megelőzően –, de amíg nem oszt meg valaki több konkrétumot, addig csak a sötétben tapogatózunk.

1.
1.
nemfontos
https://m.imdb.com/title/tt0109965/

A legjobb amit valaha csinált. Komolyan. Nézzétek meg. Kiváló akciófilm.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...