Nem használhat majd fegyvert Mickey Egér a Fortnite-ban

Link másolása
Hiába lépett kollaborációra a Disney és az Epic, ha Mickey Egér valaha is megjelenik a Fortnite-ban, fegyvert akkor sem használhat majd, mivel nem illik az imidzséhez.

Bár a Fortnite egyik védjegye, hogy a világ legnagyobb crossover-játékának számít, vannak karakterek akik csak bizonyos limitációkkal kerülhetnek bele, ugyanis a tulajdonosaik szerint nem illik hozzájuk az Epic Games battle-royale-jának akciódús, lőpárbajokkal teli stílusa. Az egyik ilyen szereplő pont a Disney kabalafigurája, mindenki kedvenc rágcsálója, Mickey Egér. Hiába, hogy a Disney és az Epic Games kollaborációja miatt evidens lenne, hogy részt vegyen a harcokban, az anyacég szeretné ha Mickey megmaradna a családbarát vonalnál és inkább kimaradna az összecsapásokból, emiatt pedig ha valaha is megérkezik, nem használhat fegyvert. A hírt az idei Unreal Festen közölte Saxs Persson, az Epic egyik munkatársa.

"Nem minden kinézettel lehet majd fegyvert használni. Például egy LEGO-figura sem tud. Vannak olyan IP-k amik nem 16-os vagy 18-as besorolással készülnek, hanem korhatárra való tekintet nélkül jönnek létre." nyilatkozta Persson. Így sajnos több mint valószínű, hogy az alábbi képet nem fogjuk viszont látni az Epic lövöldéjében, valamint azért arra kíváncsiak lennénk, vajon Persson mit szól a Mickey Egeres horrorjátékhoz.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...