Túl a 10 millió eladáson a Detroit: Become Human

Link másolása
A Quantic Dream eddigi legnagyobb játéka nem mai darab, viszont a népszerűsége töretlen, a megjelenés óta eltelt hat évben pedig szép számban fogyott mindkét platformon.

A Quantic Dream játékai mindig is a filmszerűségükkel és interaktív narratívájukkal igyekeztek megnyerni a közönséget, és úgy fest, hogy a Detroit: Become Humannel igazán betaláltak. A 2018-as játék kritikailag is nagy értékelt, és ugyan nem úgy fogyott, mint egy blockbuster, a csapatnak nincs miért szégyenkeznie.

Guillaume de Fondaumière, a Quantic Dream vezérigazgatója jelentette be X-en, hogy a játékból PlayStationön és PC-n is összesen több mint 10 millió példány talált eddig gazdára. Kiemelte, hogy ezek a vásárolt példányok, hisz a játék elérhető a PlayStation Plus Extra kínálatában (korábban pedig az Essential csomaggal is behúzható volt egy ideig).

Természetesen a rajongók a gratulációk mellett egyből a folytatás felől érdeklődtek, hisz a játék világában rengeteg potenciál van, de sokan még egy PlayStation 5 patch-el is kiegyeznének. Sajnos Fondaumière egyikre opcióra sem reagált, és nem a Sony részéről nem tűnik úgy, hogy a közeljövőben meglépnék valamelyiket.

1.
1.
hedzsooo
Steamen tegnap eppen eleg jelentos leertelekesen volt kaphato. Nem remlik most hirtelen hogy pontosan meddig, de szerintem meg tart par napig az akcio. Zsenialis a maga kategoriajaban, nekem is nagyon tetszett. Johetne mar valami uj toluk!
A Beyond: Two Souls, + a Heavy Rain is nagyon jok, illetve reszemrol legalabbis bejovosek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...