Bylina - bemutatkozott a szláv ARPG

Link másolása
A szláv mondavilágból merít a Far Far Games új ARPG játéka. Akció, varázslók, fantasyba illő környezet és ellenfelek mind megtalálhatóak a bejelentő videóban.

Az eredetileg Epic névvel fejlesztett akciójáték, ami a hivatalos oldalán még mindig ugyanezzel a névvel fut, mára már Bylina névre váltott és egy ígéretes akció RPG-nek tűnik. A játékban izometrikus nézetben fedezhetjük fel a szláv mitológiából ihletet nyerő környezetet és a benne rejlő veszélyeket.

A Bylina egyjátékos történetre fókuszál, amiben, Felconet sorsát vehetjük saját kezünkbe. A fiatal Bogatyr képes varázslatok megidézésére, ám nem alakul jól a kalandja, a misztikus messzi királyságban életét veszti. Csodával határos módon és egy titokzatos társ segítségével visszatér, hogy bosszút álljon és igazi hőssé váljon.

A játék egyedi környezetet ígér, egy részekre osztott világot, amelynek mind meg vannak a maga lakói és ellenfelei. A történet előrehaladtával karakterünk fejlődésére is ügyelni kell, hogy a dinamikus harcok során egyre felkészültebben tudjon érvényesülni.

A fejlesztők 2025-ös megjelenést terveznek, először Steamre, majd később egyéb PC-s áruházakba érkezhet a játék, mellette Xbox Series X/S és PlayStation 5 verziókra is számíthatunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...