Remastert kap a Star Wars: Episode 1: Jedi Power Battles

  • Írta: szlav
  • 2 órája
  • Bejelentés
Link másolása
25 évvel az eredeti megjelenése után visszatér a Jedi Power Battles! A laza, árkádos Star Wars-játék bővített remastere minden fő platformra eltalál a jövő év elején. Lássuk az első előzetest!

Lassan negyed évszázada már (te jó ég!), hogy megjelent a Star Wars: Episode 1: Jedi Power Battles, amely csak egy játék volt, amely szorosan kísérte a Baljós árnyak mozipremierjét. Miután az Aspyr csapata a közelmúltban alaposan nekilátott a régi Star Wars-játékok remasterelésének (KotOR, Battlefront 1-2, Bounty Hunter, stb.), csak idő kérdése volt, hogy elővegyék ezt a konzolos klasszikust is.

A Jedi Power Battles friss, remasterelt kiadása 2025. január 23-án érkezik majd PC-re, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre, a 20 dolláros árcédula fejében pedig számos újdonságot kapunk majd. Az egészen 4K-ig felhúzott, alaposan kitisztított látvány mellett egy teljesen új, modern irányítási sémát is kapunk, ám akik a teljesen klasszikus élményt preferálnák, ők is megkapják erre az opciót.

Az új kiadás további különlegessége, hogy minden karakter és pálya (beleértve a titkosakat is) feloldva érkezik majd a kezdetektől, de 13 teljesen új játszható hőst is kapunk majd az egy vagy két fős helyi kooperatív kalandokra. Emellett nyitva áll majd a tréningmód, új egyedi kihívások, kapunk egy rakás csalásopciót és a fénykardunk színét is kedvünk szerint változtathatjuk majd. Igazi kötetlen, laza árkádmókának ígérkezik a remaster - mi már várjuk!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...