Tomb Raider IV-VI Remastered - jövőre Lara ismét visszatér

Link másolása
A sikeresnek mondható első Tomb Raider-trilógia felújítása után érkezik a következő trilógia ráncfelvarrása, amivel megkapjuk a frissített negyedik, ötödik és hatodik részt.

A Tomb Raider első 3 részéhez hasonlóan az Aspyr segítségével újítja meg a soron következő trilógiát a Crystal Dynamics. Bizonyosan meg voltak elégedve az elvégzett munkával és az eredménnyel, a korábbi remastered csomag pozitív visszajelzéseket kapott, nem lehetett kérdés, hogy jön a folytatások felújítása is.

A Tomb Raider IV-VI Remastered tartalmazza a Tomb Raider: The Last Revelation (1999), Tomb Raider: Chronicles (2000), and Tomb Raider: The Angel of Darkness (2003) részeket. Az összes epizód remastered felújításon esett át, szebb lett a grafika, amely friss(ebb) élményt kölcsönöz a játékoknak. Lesz lehetőség menet közben váltani a régi és új verzió között, amit pár példán a bemutató videó is elénk tár.

A Tomb Raider IV-VI Remastered február 14-én jelenik meg Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One konzolokra és PC-re egyaránt.

1.
1.
Ooorky
Szerintem ezek a részek már sokkal gyengébbek lettek, mint az első trilógia.
4. rész végén meg is ölték Larát, annyira elegük volt a készítőknek már belőle :D, de a kiadó hajthatatlan volt...

https://www.youtube.com/watch?v=Cmrq0V8Hlxw
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...