Call of Duty: Black Ops 6 - zombi-mód hírmorzsák

Link másolása
A hamarosan megjelenő játékkal kapcsolatban osztottak meg információkat a készítők egy podcast adásban, amiben néhány zombi-multi részletre is kitértek.

Az év vége egyik legnagyobb játék megjelenése kétségkívül a Call of Duty következő része lesz, aminek cselekménye a 90-es évek Öbölháborúja köré épül. Ettől teljesen eltérő témával kap helyet a zombi-mód is, ahogy az már megszokott.

A megjelenéshez közeledve egyre több információ érhető el a játékról, a legújabb részletek a zombis feléről árulnak el apróságokat. A friss podcastban több témáról beszélnek az alkotók, de rátérnek a megjelenés küszöbén álló Black Ops 6-ra is.

A videóból kiderül, hogy a népszerű és elismert Kevin Sherwood zeneszerző komponált Easter egg számot mind a két zombis pályához. De ami fontosabb, hogy az élőhalottas multiplayer módhoz jóval több játékbeli eseményt tervez a Treyarch, amikből a korábbi verziókban nem igazán voltunk eleresztve. A változatosság kedvéért pedig egy új multis pályát is bejelentettek a Terminus and Liberty Falls mellé, ami év végén érkezik a játékba.

A Call of Duty: Black Ops 6 majd PlayStation 4/5, Xbox One, és Xbox Series X/S konzolokra és PC-re fog megjelenni október 25-én, és már akkor elérhető lesz az Xbox Game Pass kínálatában.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...