Holnap Fallout-nap, a Bethesda élő közvetítéssel készül

  • Írta: szlav
  • 3 órája
  • Rendezvény
Link másolása
A Fallout univerzumában 2077. október 23-án tör ki az atomháború, mi pedig ezt előre "megünnepelhetjük" a hivatalos Fallout-napon! A különféle eventek mellett idén egy nagy élő közvetítéssel is jelentkezik a Bethesda.

Valószínű, hogy a Fallout-sorozat elsöprő sikerének köszönhetjük azt, hogy a szokásosnál egy kicsit komolyabb lesz az idei Fallout-nap. A Bethesda rendhagyó módon egy élő közvetítéssel jelentkezik majd, amelyet holnap, azaz október 23-án, magyar idő szerint 21:00-tól követhettek majd a stúdió YouTube-csatornáján. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan miről esik majd szó, de ha egyet tippelhetnénk, akkor mi a tévésorozat második évadának az első komolyabb részletei, esetleg pár interjú és kulisszák mögötti anyag mellett tennénk le a voksunkat.

Ennél jóval valószínűtlenebb, hogy most mutatkozna be a Fallout 5 vagy a széria bármelyik nagyobb kaliberű új része. Nagyobb esély van rá, hogy a sorozat megjelenése óta új erőre kapó Fallout 76 legújabb tartalmaira és a közeljövőben érkező újdonságaira kerül majd a hangsúly videojátékos témában. A Fallout 76-ben egyébként a napokban számíthatunk majd egy rakás különleges eseményre, melyek első részleteiről az itt mellékelt ábrán értesülhettek:

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...