Túl az egymilliós eladáson a Sonic X Shadow Generations

Link másolása
A remasterelt eredeti játék és a hozzá érkező új kaland duója nemcsak a kritikusokat győzte meg, de úgy látszik, hogy a játékosokat is, mivel egy nappal a megjelenés után már elérte a játék az egymilliós eladást.

A Sonic-franchise népszerűsége felfelé ível, mi sem mutatja ezt jobban annál, hogy immár a harmadik film érkezik decemberben, a Sonic Frontiers pedig alapvetően kellemes fogadtatásban részesült. A Sega viszont azzal is tisztában van, hogy a rajongók mennyire szeretik a régebbi részeket, így azokkal is foglalkozik.

A Sonic X Shadow Generations a mi véleményünk szerint is egy jól sikerült játék lett, akár egy gyors adrenalinlöketre, akár több tíz órányi próbálkozásra vágyunk, és hát a jelek szerint nem vagyunk egyedül ezzel a véleménnyel. Ugyanis nemcsak a gamer sajtót győzte meg a játék, de a vásárlókat is, hisz egy nappal az október 25-i megjelenés után már túl volt a játék az egymilliós eladáson.

A Sega adatai szerint ez a szám globálisan, minden platformot összeszámolva értendő. Így pedig érthető, hogy a japán kiadó miért is nem tervezi azt, hogy a kék sündisznó a jövőben kihagyná az előző generáció gépeit. A Sonic X Shadow 2024. október 25-én jelent meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switch-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...