Újabb GTA IV trailerre várunk

  • Írta: skiz0
  • 2008. január 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A Cynamite nevű német gamer magazinnak egyik Rockstaros emberke elkotyogta, hogy a közeljövőben ismét láthatjuk majd mozgásban a várva várt GTA IV-et.
A Cynamite nevű német gamer magazinnak egyik Rockstaros emberke elkotyogta, hogy a közeljövőben ismét láthatjuk majd mozgásban a várva várt GTA IV-et.


Külföldi kollegáink tehát elsőként csaptak le az infóra, miszerint közeleg a következő GTA IV trailer, mely szám szerint a negyedik. Az új videó a játék átvezető animációiból lesz filmszerűen összeollózva, ahogy azt már az előző trailerekben is láthattuk. Sajnos egyben ez azt is jelenti, hogy a negyedik trailer sem fog ingame jelenetet tartalmazni, ellenben a titokzatos Rockstaros tag még egy dolgot elmondott a magazinnak: a negyedik trailer után nem sokkal megtekinthetjük a legelső gameplay videót! De hogy mikor is? Ez egyelőre hétpecsétes titok.

UPDATE: Időközben rejtélyes módon nyoma veszett a hírnek a külföldi oldalon... Vajon csak egy pletyka lenne az egész? Mi nagyon reméljük, hogy nem! Természetesen amint megtudunk valamit, rögtön tájékoztatunk Titeket!
29.
29.
zajré
A főszereplő nem a legjobb de ezt leszámítva a játék nagyon jó!
28.
28.
ldavid
aki nem érti miért ez a nagy felhajtás, annak ajánlom figyelmébe a PS2-es eladási toplista tetejét:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_video_games#PlayStation_2
27.
27.
zajré
A gta4 egy szent játék!
26.
26.
ACDC 4ever
Akkor húzz a picsába innen, ha utálod
25.
25.
Hablaty
uszylaci, még mindig nem vetted észre, hogy eddig minden hozzászólásod után idiótának tartottak?
24.
24.
Vikitiki
énmeg gyülölöm a gta kat a driver fogott meg annak idején csak
23.
23.
ACDC 4ever
Dentis 360:

Nemsemmi vagy öcsém. :DD :DD



Gyurka: ez egy rivális játék ami ráadásul még

koppintás is a GTA-ról. Ilyet tényleg nem kéne írni.

No, de én nem szólok bele.
22.
22.
Dentis 360
Jó lesz!Csak mire játszhatok vele PC-n,addigra a földig fog érni a szakállam...:)(ja, borotva?persze...persze...:) )
21.
21.
Aramisz93
mindketten lámák vagytok gyurka.XD
20.
20.
huszti
nem tudom, aki azt mondja az utolsó vidire, hogy uncsi volt, akkor nem érti a lényegét az egész GTA-nak...ennyi...ha meg nem érted, akkor csitt, és ne szóld le...kedvenc játékom, és egyben első is.
19.
19.
Madd Dogg
kuss kispöcsök. :D :D



Am a 10es hsz-hez! NEKEM a San Andreas is akkora élmény volt, hogy egy évvel a végigjátszása után újra elővettem most szeptemberben, sé szépen lassan haladva, kiélvezve a játékot 2 héttel ezelőtt sikerült megcsinálni a 100%-ot. Végignyomtam teljesen. Ha a 4 még soká jön pc-re, akkor nekikezdek egy 100%-os vice city work-nek :)
18.
18.
zajré
Azért egy gameplayt kiadhatnának róla !
17.
17.
uszylaci
gyurka! olyan hülye vagy hogy az már fáj. utállak. bannoljátok már ki ezt! tuti hogy csak fizettek neki. vagyis ku.válkodik :D

de szemetek vagytok!
16.
16.
Bally King
Nem tudom miért kell ekkora felhajtást csapni egy egyszerű video miatt. Lehet, hogy új trailer jön :O úristen, akkor mi lesz? Az eddig megjelent trailerek is tök unalmasak voltak. Majd ha jön a video, akkor kéne belőle hírt csinálni. Azt s értem, hogy miért mondja azt millió ember, aki még nem játszott, nem játszhatott a GTA 4-gyel, hogy milyen jó a játékélmény. Én elhiszem, hogy jó játék lesz, de vannak mások is, amik legalább ekkora figyelmet érdemelnének.
15.
15.
skiz0
lool, és tényleg eltűnt! :D
14.
14.
szmorepapa
Már alig várom a játékot de mikor lesz még ápr 16 addig még pár ingame videot végig nézhetunk sajnos... De biztos hogy az év legnagyobb dobása lesz foleg hogy a call of duty ismét visza fog térni az 5 részben a jo öreg második világháboruba... talán a gran turismo 5 ami lesz ijen komoly :D
13.
13.
ldavid
volt ingame jelent már az elsőben is, csak gameplay nem (és nem mind1)



más1: a németek már törölték a cikket



más2: ebben a hónapban elvileg kapunk konkrét dátumot is

12.
12.
colt45
Jó lenne már egy gameplay videó:P:P:P
11.
11.
Ne4ndR
pc-re csak 2009-ben jön ?
10.
10.
metafenomÉN
7:Már időtlen idők óta nem volt igazán meglepetést okozó update dec 18 Nomad előtte observer gyengusz. Egyébként van bene valami hogy még sokat kell rá várunk mert még Zergek időpontja sincs meg . . ..



GTA 4 szerintem akkora király lesz hogy évek múltán is elő veszem :) Nagyon komolyan össze van ez rakva szinte utánozhatatlan! Akármilyen kis dolog is alig váróm a videót is.

Ha kis javulás van csak többihez képest akkor már nagyon ott lesz.
9.
9.
ACDC 4ever
8.
8.
ACDC 4ever
A Rockstar a legjobb, csak az a baj hogy konzolra

jön ki először a GTA 4
7.
7.
Avium
ha nezned az sc2 honlapjat latnad h nagyon surun update-elnek lassan etetve az uj/regi egysegek leirasat, kis videot roluk hangal illusztralva. nalam sikerult fenntartani vele az erdeklodest.



nem fog kijonni iden sc2 sztm :) mint ahogy eddig egy blizz game se jott idoben
6.
6.
Aramisz93
5: idén jön a starcraft 2
5.
5.
metafenomÉN
Én nagyon örülök neki csak nehogy úgy csinálják mint BLIZZARD a StarCraft II. mindenki azt várta fél évig aztán bele fáradtak a várakozásba és azóta se kép se hang róla, ettől eltekintve biztos nagyot fog ütni de jobban jártak volna ha a nagy vihart kavart hírek után ki is adják meglovagolva azt a média hullámot és nem hagyják elülni ezt a szép nagy média vihart . (igaz én nem vagyok media szakember :) de ha most azonnal ki jönne nekem már nem ez lenne az első a listámon)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...