Hírarchívum - 2012. január

Júniusban lesz játszható a Metal Gear Rising

Az újrabemutatott, újrafejlesztett Metal Gear Rising az idei E3-on lesz először játszható, így ekkor derül ki majd ki, mit műveltek vele ténylegesen a Platinum Games szakemberei. Hideo Kojima és Tatsuya Minami mindenesetre bizakodó, tehát semmi okunk rá, hogy mi ne legyünk azok.

Mass Effect 3 - Kinect-előzetes, demó dátum

Akármennyire is furcsa lesz olvasni a Mass Effect 3 dobozán a "Better with Kinect" feliratot, valószínűleg tényleg az igazságot takarja: a most kiadott előzetes alapján lehet, hogy tényleg jobb lesz a játék Kinecttel. Ráadásul még a demó dátumát is megerősítették.

Májusban jelenik meg a Max Payne 3

A legutolsó, végső csúsztatás - legalábbis a Rockstar szerint -, ahol május közepére lőtték be a Max Payne 3 konzolos megjelenését. A sokszori késés után újból eltolt játék miatt így nem lesz éppen fényes a Take-Two aktuális pénzügyi negyedéve, de sebaj.

SSX - Zoe Payne akcióba lendül

Ha nem vagy benne egészen biztos, miképpen jön össze a snowboard és a Mátrix, akkor érdemes megtekinteni az SSX legújabb előzetesét, melyben a kungfu és az extrém sport különös keveredése mutatkozik be. Az SSX-től persze nem is várunk kevesebbet, mint teljes elmebetegséget.

The Old Republic - már a 2013-as tartalmat tervezik

Egy MMO fejlesztésénél muszáj előre gondolkodni és tervezni, bár a BioWare valószínűleg túltesz minden eddigi riválisán ebben a tekintetben. Készítik a Star Wars: The Old Republic következő nagy frissítését, de közben a készítők és a tesztelők már a 2013-as tartalmakat nyúzzák.

Next-genre fejleszt a Rockstar

Még mindig teljes a bizonytalanság a következő generációs konzolok körül - a Gaikai például azt állította a CES-en, hogy nem is mindegyik gyártó készül következő generációval -, de abban biztosak lehetünk, hogy valami lesz. Mert valamire a Rockstar fejleszt.

Tekken X Street Fighter - jöhet Vitára is

Habár a bejelentésen kívül abszolút semmit nem tudunk a Tekken X Street Fighterről, azért mindenképpen megnyugtató tény, hogy a fejlesztők már azon gondolkoznak, esetleg elkészítik PlayStation Vitára is a játékot. A megjelenésről persze továbbra sem tudni semmit.

Online játékmód is lesz a Thief 4-ben?

A NeoGAF fórumozói hosszas kutatás után arra lettek figyelmesek, hogy a nagy titokban készülő Thief 4 online szegmenssel érkezik, sőt mi több, a látványért az Unreal Engine harmadik generációs játékmotorja felel majd. Legalábbis a fejlesztők LinkedIn profiljai erről tanúskodnak.

Megérkezett a Test Drive: Ferrari előzetese

Így legyen ötösünk a lottón: a tegnapi masszív képzuhatag után többen sóvárogtak az első mozgásban lévő anyagért a Test Drive: Ferrari kapcsán. Nos, itt van, amire vártunk. A kedvcsinálóból árad a remek hangulat, az olasz autógyár szerelmesei nyúlhatnak a nadrágjukba.

Még egy trailer a The Last Story-hoz

Van élet a Legend of Zelda: Skyward Sword után is, legalábbis RPG-fronton. A hamarosan nyugdíjba vonuló Nintendo Wii talán legutolsó életképes szerepjátéka jelenik meg februárban. Nyitott világ, mesés sztori, felfedezés és izgalmas harc - ezeket kínálja a The Last Story.