Next-genre fejleszt a Rockstar

  • Írta: InGen
  • 2012. január 17.
  • Pletyka
Link másolása
Még mindig teljes a bizonytalanság a következő generációs konzolok körül - a Gaikai például azt állította a CES-en, hogy nem is mindegyik gyártó készül következő generációval -, de abban biztosak lehetünk, hogy valami lesz. Mert valamire a Rockstar fejleszt.

Egészen konkrétan a Rockstar North sztárcsapatába keresnek egy environment artist munkakört betöltő jóembert, akinek a feladata a leírás szerint, hogy ütősen kinéző világot, textúrákat és épületeket kell készítenie következő generációs konzolokra.


Ez tehát két dolgot jelent: lesz valamiféle következő generáció és a Rockstar már nagyon is készül rá. Ennél többet a cég nem mondott el, de kíváncsian várjuk, miről lehet szó. Jelen állás szerint a Rockstar North két játékon dolgozik: az egyik a Grand Theft Auto V, melynek megjelenését a szaksajtó az idei évre jósolja, a másik pedig a PS3-exkluzív Agent, amiről nem sokat hallottunk a bejelentése óta.

28.
28.
Kumite
#27: A PS meg az XBox abba a generációba ért nemrég, amibe a Wii van a mozgásérzékeléssel. Kérdés, hogy mi a nextgen.
Az nextgen-nek számít-e, aminek egy érintőképernyős tablet a kontrollere, és legalább olyan erős, ha nem erősebb, mint a jelenlegi HD konzolok. De még csak nem is tudjuk, hogy mennyit tud a gép, erősebb lesz-e, mint a jelenlegi HD konzolok.

Már csak kb 180at kell aludni és megtudunk mindent :)
27.
27.
simon 555
#26: nem rosszból de én a Wii U-t nem nevezném next-gennnek a PS3-hoz és az Xboxhoz képest.a Wii-hez képest valóban next-gen,de a nagyokhoz még csak most ér fel.tehát mondhatjuk,hogy a Nintendo most ért abba a konzol generációba amiben a PS és Xbox vannak.
26.
26.
Kumite
#25: Természetesen a Wii U -ra gondoltam.
A másik két cég közül egyik sem fog bejelenteni semmit. Sony már ki is jelentette hivatalosan, hogy tuti nincs PS4. Microsoft pedig most tart a 360-nal az eladásai csúcsán. Amíg a számok nem kezdenek el hanyatlani, nem fogják megtörni a lendületet egy bejelentéssel.

Tehát csak egy next gen konzolról fogunk hallani E3-on, de arról biztosan.
25.
25.
simon 555
#24: jelenleg mindkét cég tagadja a híreszteléseket miszerint bármit is bemutatnának az új konzolokról az idei E3-on.
bár ez nem jelent túl sokat,de szerintem is még túl korai.talán a MS bejelenti az új Xboxot,de még évekig nem fog jönni.bár még ez is eléggé valószerűtlen szerintem.
24.
24.
Kumite
Mindenféle fanságot félretéve az egyik next genről már elég sokat tudunk és azt is tudjuk biztosan, hogy az E3 végén minden információt megosztanak velünk.

Azt egyébként el tudom képzelni, hogy már most olyan keretrendszert készítgetnek, amit majd csak az erősebb hardverek tudnak kiszolgálni, függetlenül attól, hogy bármit is tudnának már arról a hardverről (Wii U-t kivéve ugye).
23.
23.
ZsupiDav
#13: Ja az azutáni meg 1440? Vagy lehet 1080 is (addigra már talán a FullHD játékok alapnak fognak számítani)! Minden esetre szerintem ez egy új dolog lesz és a RDR után már tudjuk, hogy képesek új dolgokat kitalálni a srácok :)
22.
22.
galmat
A GTA V a jelenlegi konzolgenerációra jön ki. Nem tudom ki kezdte itt a butaságot. Trailert megnéztétek? Az ugyanaz az engine, mint a gta iv, nem néz ki jobban, úgyhogy az biztos, hogy kijön xbox360-ra és ps3-ra is. Másrészt meg új ps még 2-3 évig bizts, hogy nem lesz.
21.
21.
ptogamer
#2: Amugy meg ha nem erdekelnek a konzol exclusive jatekok nagyon akkor tenyleg ne vegyel konzolt,mert a GTA V lesz pc-re is elobb vagy utobb hiszen mindegyik fo epizod megjelent pc-re is!
20.
20.
shatterhand
#18: nem kell "sztem is...",mert ez tény
1-2 hónapja lett bejelentve rockstartól
gameplay trailer is lejött

már tavaly tavasszal pletykálták, azt mégse hozták ki az E3ra
19.
19.
shatterhand
#15: ha körökben mérik és ezért 360 akk így tényleg hülyeség lenne
(eddig nem tudtam mitől 360, csak azt,hogy miért nem volt jó az xbox2)
18.
18.
ptogamer
Szeritnem is lesz a mostani gepekre is a GTA V!Egyreszt a rockstarnak se erne a hatlamas kieses mivel sok konzolfelhasznalo van es GTA V-ot sokan meg is vennenek na meg a trailer alapjan a grafikaja se egy kovetkezo generacios!
17.
17.
simon 555
amugy ha az Agent PS3 exkluzív akkor nem fejleszthetik már következő generációra.Szerintem valami teljesen új cím lesz.Vagy pedig kijön PS3-ra és majd az új PS-re is.
16.
16.
lawrencze
720 nak meg semmi értelme nem lenne különben sem mert minek tenne meg 2 kört..?:D elég volt a 360' fok:D
15.
15.
simon 555
#13: mert semmi értelme?:D
a 360 elméletileg azt jelenti,hogy 360 fokban látod a világot.a 720-ban 2x fogod 360 fokban látni?XD
14.
14.
lawrencze
azt mondják meg olvastam külföldi lapon hogy xbox Fusion lessz a neve
13.
13.
shatterhand
#11: 360 után milyen név állna jól?
xbox3?
720 nincs sztem semmi gond
12.
12.
shatterhand
#10: de ki mondta,hogy nem jön boxra?
meg miért ne?
gta4,rdr is volt
11.
11.
Ronam
#8: XBOX 720 :D, tuti nem ez lesz a neve....
10.
10.
gabesz222
nem máár.... :/ az RDR is szép nagy részletes tájjal rendelkezett... szóval a gta 5 is jöhetne még 360-ra :/
9.
9.
shatterhand
#2: ebben a generációban jön mindkét nagygépre
Attól,hogy már kezdik eröltetni a nextgen témát egy-két cég attól még nagyon nem éri meg arra várni.
Ólcson megkapsz most egy generációt amir emég mindig jönnek AAA címek. A régi 10pontos játékokat 3ezerért is már megkapod.

Az új gépre kéne várnod 1.5-2évet. Aztán megveszed tök drágán. AZ első játékok 17e fölött lesznek és csak a vak nem veszi észre,hogy miben gyengék és kezdetlegesek. Még 1 év mire lesz egy normális játék. Az első körben a gyorsan kiadott, összecsapott játékok jönnek amiket minden gépvásárló megvesz és nem nézi,hogy néz ki (pl namco szokásos ridge racer premieres részei).
Az első szériás ps3,meg xbox360 után ki az aki venne ilyet drágán? Most már tényleg megéri inkább a kiforottab verziót megvenni. Microsoft 1-2 évig titkolta,hogy szar a gép. Az EA már rég kiszivárogtatta,hogy a fele gépük megsül.

Ráérsz és vegyél nyugodtan mostani generációt.
8.
8.
Genki
#5: A következő konzol generáció. Vagyis a PS4 WII U és a XBOX 720.
7.
7.
Nathan
#5: ps3 és a xbox 360 utodja meg persze a wii-é
6.
6.
Stranger
4.
4.
flight
tehát akkor nemlesz már GTA V xbox360-ra? :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...