Hírarchívum - 2014. július

Megint a PS4-es Beyondról pletykálnak

Ismét arról pletykálnak, hogy PS4-es átiratot kaphat a Beyond: Two Souls, ezúttal két egymástól független svájci bolt kezdte el árulni a játék újgenerációs kiadását. A The Last of Us után meglepő lenne?

Ubisoft: már nem utáljuk annyira a DLC-ket

A Ubisoft digitális terjesztésért felelős igazgatója szerint a játékosok már nem utálják annyira a DLC-ket, és a season pass is egyre elfogadottabbá válik a rajongók körében. Szerinte minden a tervezésen múlik.

Brit toplista: még mindig vezet a Sniper Elite 3

Játékmegjelenések híján a brit játékeladási toplistán sem történtek nagy meglepetések, a Sniper Elite harmadik része továbbra is az élen tanyázik. A legutóbbi FIFA viszont sokat javított.

Oculus Rift-támogatás nélkül jön az Alien: Isolation

Habár az idei E3-on ki lehetett próbálni az Alien: Isolationt az Oculus Rifttel, sajnos a fejlesztők úgy döntöttek, hogy mégsem támogatják a VR-szemüveget. Csak egy demó volt az egész, és komoly problémákkal küszködött.

Ken Levine mesél a PS Vitás BioShockról

A BioShock-sorozat atyja, Ken Levine elárult pár részletet a PlayStation Vitás BioShockról, amely nem szimpla port lett volna, hanem egy Final Fantasy Tactics-szerű, körökre osztott mellékág a Rapture világán.

PS4-re és Xbox One-ra is jöhet az új Borderlands

A 2K Australia nem zárja ki annak lehetőségét, hogy a jövőben PlayStation 4-en és Xbox One-on is tiszteletét teszi a Borderlands: The Pre-Sequel. Jelenleg viszont nem a next-gen portok élveznek prioritást, ami érthető.

Evolve - a Kraken elszabadul

A VG247 egy vadonatúj gameplay felvételt tett közzé a kooperatív örömökre kihegyezett Evolve-ról. A vadászok négyfős csoportja csap össze a Krakennel, miközben a csapat társalapítója narrálja a látottakat.

Július 17-én indul a Destiny bétatesztje

A Bungie végre megerősítette a Destiny bétatesztjének dátumát minden platformon, illetve egy halom részletet is elárult a játék kétféle gyűjtői kiadásáról. Az infózuhatag mellé egy vadiúj gameplay előzetes dukál.

Blogajánló: Ismeretterjesztő különkiadás

Most is öröm volt olvasni a véleményeiteket és informatív bejegyzéseiteket. Természetesen ezúttal is reflektorfénybe került négy munka. Nézd meg, a tiéd közéjük került-e!

Bejelentették a Dovetail Games Fishinget

A Train Simulatort is jegyző Dovetail Games már egy horgászjátékon dolgozik. A Dovetail Games Fishinget ki szeretnék terjeszteni az e-sport területére is, amire minden esélye megvan. Komoly és látványos szimuláció vár ránk.