Hírarchívum - 2014. július

The Witcher Adventure Game - elindult a zárt béta

A The Witcher-univerzum bőven elbír egy táblajátékot is, hogy ez pontosan milyen lett, arról a multiplayerre kihegyezett zárt bétateszt során győződhetsz meg. Feltéve, ha regisztrálsz rá, és előrendeled a The Witcher 3-at.

Forza Horizon 2 - a személyi asszisztensünkről

A Playground autóversenyében találunk majd egy Annának hívott, Kinect-kompatibilis személyi asszisztenst is, akivel remekül eldiskurálhatunk játék közben: tanácsokat ad, navigálja a játékosokat és így tovább.

Bámulatosan fest a Skywind

Hamarosan révbe érnek a fejlesztők, így már a Skyrim motorjával is kipróbálhatjuk a Bethesda klasszikus szerepjátékát, a The Elder Scrols III: Morrowindet. Most belenézhetünk a mod legfrissebb verziójába.

Gameplay traileren a Far Cry 4

A Himalája zimankós vidéke ideális helyszín lesz minden forradalmár számára, Pagan Min diktatúrájának napjai meg vannak számlálva. A Ubisoft vadonatúj előzetessel kedveskedett nekünk a Far Cry 4-ről.

A jövő héten jön a The Wolf Among Us fináléja

Az ígéreteknek megfelelően a Telltale Games bejelentette a The Wolf Among Us évadfináléjának megjelenési dátumát. Az ötödik epizódot a jövő hét folyamán tölthetjük le, itt az új trailer is!

Jelentkezz az Evolve alfatesztjére!

A Turtle Rock Studios hamarosan megadja a lehetőséget arra, hogy kipróbáld a 4+1 főre kihegyezett kooperatív játékát. Az Evolve PC-s alfatesztjére már lehet jelentkezni, mindössze egy Steam-fiókra lesz szükséged.

Dupla trailer érkezett a Sonic Boomról

Mint ismert, két Sonic Boom is készül a Nintendo konzoljaira, a minap mindkét változat megkapta a maga előzetesét a Sega jóvoltából. A cím ellenére két különböző alkotásról van szó Wii U-n és 3DS-en.

Dátumot kapott a Civilization: Beyond Earth

Az Alpha Centauri örökségeként, a Beyond Earth komoly elvárásoknak néz elébe. Az E3-bemutató óta szomjazzuk a friss információkat az űrben játszódó stratégiáról, míg ma végre egy videót és megjelenési dátumot is kaptunk.

Új képeken a Pro Evolution Soccer 2015

Idén őszre datálható a PES-széria következő tagjának megjelenése. A bejelentés mellé a Konami új képekkel is készült, ami mellett néhány friss információ is napvilágot látott a játékkal kapcsolatban.

Dragon Age: Inquisition - Leliana visszatér

Azt már tudtuk, hogy Morrigan ismét felbukkan majd a következő Dragon Age-címben, de most, hogy úgy tűnik, teljessé vált a csapatunk, felsorakozott még egy ismerős arc, hogy elkísérjen minket kalandjainkon.