Hírarchívum - 2014. július

Sunset Overdrive - gameplay traileren a co-op mód

Új gameplay videót kapott az Insomniac Games játéka, a Sunset Overdrive. Ezúttal a kooperatív módot vehetjük szemügyre, és megnézhetjük, hogyan működik a Chaos Squad játékmód.

Vezeték nélküli DualShock 4-használat PS3-on

A legújabb firmware frissítésnek hála immár vezeték nélkül is használható a Sony újgenerációs kontrollere PS3-on. Igaz, némely funkciójáról le kell mondanunk, de az ergonomikusabb kialakítás talán kárpótol.

Csinálj saját Assassin's Creed-karaktert!

Ötletes játékkal reklámozza az új Assassin's Creed-játékot a Ubisoft. Egy oldal segítségével létrehozhatjuk a saját a karakterünket, és egy nyereményjáték keretében akár viszont is láthatjuk a következő TV-reklámban.

Bezár a Murdered: Soul Suspect fejlesztőstúdiója

Bár hivatalos közlemény még nem érkezett, a GeekWire értesülései szerint bezár a Murdered: Soul Suspectet és a Dark Voidot fejlesztő Airtight Games. A redmondi központjukban minden irodai eszköz eladásra kerül.

Készül az Ultima Underworld szellemi utódja

Ráadásul rögtön az eredeti alkotó, Paul Neurath jóvoltából. Az úriember új stúdiót alapított OtherSide Entertainment néven, a csapat első játéka a méltán híres Ultima szellemi örököse, az Underworld Ascension lesz.

Bezárt az Age of Empires Online

Több mint 524 millió single küldetés és 13 millió multis küldetés lezavarása után leálltak az Age of Empires Online szerverei. Az online stratégia 2011-ben indult a Robot Entertainment és Gas Powered Games gondozásában.

Get Even - fegyvermustra érkezett

A Painkiller: Hell & Damnationről és a Deadfall: Adventuresről elhíresült Farm 51 már javában egy next-gen shooteren dolgozik. Az ígéretek szerint a Get Even elmossa a határokat az egy- és többjátékos szegmens között.

Három single küldetés érkezik a Watch Dogshoz

A Ubisoft bejelentette, hogy ma három új egyjátékos küldetés lát napvilágot a Watch Dogshoz, nem is beszélve a megnyitható fegyverekről, perkökről és egyéb bónuszokról. Season pass sem kell hozzájuk.

Traileren a Dreamfall Chapters első epizódja

Habár korábban úgy tűnt, hogy a Dreamfall Chapters egyben fog érkezni, a Red Thread Games mégis úgy döntött, hogy visszatér az epizodikus formához. Most az első fejezet mutatkozik be egy gameplay előzetes formájában.

Advanced Warfare - az animációkról bővebben

A Sledgehammer Games vadonatúj fejlesztői naplóval jelentkezett a Call of Duty: Advanced Warfare-ről. A videóban a motion capture munkálatokról lesz szó, kiderül, hogyan modellezték le Kevin Spacey arcát.