Hírarchívum - 2014. július

Cullen is visszatér a Dragon Age: Inquisitionben

A templomos rend lovagja, Cullen is egyike lesz az inkvizíció három tanácsadójának az új Dragon Age-ben. A figura született vezető, szilárd felelősségérzete van, de a játékban még jobban megismerjük majd.

Már készül a Call of Duty: World at War II?

Elképzelhető, hogy jövőre a Call of Duty: World at War II-t hozza el a Treyarch. Mindezt arra alapozzuk, hogy a játék korai dobozfotója felbukkant az Amazon webáruházban. A sorozat visszatér a második világháborúhoz?

A jövő héten jön a Xbox One Kinect for Windows

A Microsoftnál immáron előrendelhető a Windows-kompatibilis Kinect 2.0. A kísérletező kedvű fejlesztők vagy a laikus felhasználók potom 199 dollárért ruházhatnak be a szenzorba, amely július 15-én kerül a boltokba.

Napi WTF: Krumplisaláta közösségi pénzből

Az amerikai nemzeti ünnep kihozta a maximumot a kreatív agyakból: a hétvégén egy ohiói fiatalember 10 dollárt szeretett volna összekaparni egy krumplisalátára a Kickstarteren. Már több mint 7 ezer dollárra tett szert.

Sunset Overdrive - friss gameplay érkezett

A hétvégén a texasi Austinban tartották az RTX 2014 nevű rendezvényt, ahol a Sunset Overdrive-ot is bemutatták. Innen származik az új nyolcperces gameplay felvétel, illetve az Xbox One-exkluzív cím intróját is megnézhetjük.

Újabb részletek a Far Cry 4-ről

A játék kreatív direktora, Alex Hutchinson egy csomó friss infót osztott meg velünk a Game Informer legfrissebb podcastjében a Far Cry 4-ről. A játék co-op módjában együtt játszhatnak majd a PS3-as és PS4-es játékosok.

Animációs sorozat készül a Mighty No. 9 alapján

Keiji Inafune ismét a rajongók pénzére pályázik: rögtön két kickstarteres projektet lőtt fel. Az első célja egy animációs sorozat a Mighty No. 9 alapján, míg a második a játék teljes angol szinkronjáért folyik.

Destiny - Japánban nem kell előrendelés a bétához

Japánban minden PlayStation Plus-előfizető hozzáférhet a Destiny bétájához, előrendelés sem szükséges hozzá, mint más régiókban. Igaz, a szigetországban PlayStation-exkluzív a Bungie sci-fi shootere.

Kiszivárgott gameplay a PES 2015-ről

A közelmúltban a Konami sajtórendezvényén mutatták be a Pro Evolution Soccer 2015-öt, ahol egy leleményes újságíró lekamerázta a 12 perces PS4-es demót, és jól fellőtte a netre. A Fox Engine bámulatosan fest.

PC-re is megjelent a Real Boxing

A Vivid Games bokszszimulátora eredetileg 2012 novemberében jelent meg iOS-re, majd tavaly augusztusban PS Vitán is tiszteletét tette. Már a PC-sek is örülhetnek, elvégre a hiánypótló alkotás már elérhető a Steamen.