Hírarchívum - 2014. július

MOBA készül a The Witcher alapján

A CD Projekt RED bejelentette, hogy már készül a The Witcher Battle Arena, amely egy hamisítatlan free-to-play MOBA lesz iOS-re, Androidra és Windows Phone-ra. Az univerzum népszerű szereplőit irányíthatjuk a játékban.

Dragon Age: Inquisition - Dorian, a meleg csapattag

A BioWare honlapján megjelent karakterismertető szerint a Dragon Age: Inquisitionben a sorozat első "teljesen meleg" karakterét ismerhetjük meg az új csapattag, Dorian személyében, aki egy mágus lesz.

Resident Evil 7 - Leon és Hunnigan visszatér?

Nagy hír lehet a széria rajongóinak, hogy a Leon és Hunnigan hangjaként dolgozó szinkronszínészek megerősítették, hogy a két karakter visszatér a Resident Evil 7-ben - igaz, még a játék sincs hivatalosan bejelentve.

Steamen is megjelent a Warface

A Crytek ma a Steamen is útjára engedte a free-to-play modellre épülő FPS-ét. A játék készítői abban bíznak, hogy a platform segít még nagyobb közönséget vonzani a címhez, valószínűleg ezzel is segítve a válságba került céget.

Escape Dead Island bejelentés és előzetes

Dead Island spin-off érkezik, ezúttal lopakodós játék formájában. Az új jövevény hidat képez majd a Dead Island első és második része között, és végre felfedi a vírus eredetét néhány izgalmas nyommal a jövő eseményeiről.

GTA Online - függetlenség napi DLC

Jön a július 4., és vele együtt egy ingyenes letölthető tartalom is a Rockstar Games jóvoltából, mely a Grand Theft Auto Online játékmenetét egészíti ki néhány hazaszerető amerikai járművel, fegyverrel és relikviával.

The Binding of Isaac: Rebirth információk

Edmund McMillen, a The Binding of Isacc: Rebirth fejlesztőjének blogbejegyzése szerint a 2011-es cím rebootja sok egyéb változás mellett több mint háromszor annyi pályát és kétszer annyi tárgyat fog tartalmazni, mint elődje.

The Sims 4 - okosabb és viccesebb

Minden eddiginél hangyásabb simeket is megalkothatunk a The Sims 4-ben. Rengeteg személyiségjegy közül választhatjuk ki a legszimpatikusabbakat, hogy aztán a játékban megannyi mókás szituációval szembesüljünk.

Bejelentésre készül Cliff Bleszinski

CliffyB tegnap a Twitteren jelentette be: hivatalosan is visszatér a videojáték-készítéshez. Új projektjét a héten leplezi le az Epic Games egykori designere, ezek szerint már talált csapatot magának.

Ennyit fejlődött a FIFA 15 grafikája

Az EA Sports egy előzetesben mutatja be a FIFA 15 továbbfejlesztett látványvilágát. Valójában csak apró, de fontos változásokkal szembesülünk, amire rá sem jönnénk magunktól. Nézzünk bele!