Hírarchívum - 2017. október

Launch traileren a Star Wars: Battlefront II

Habár még bő két hét hátravan a megjelenésig, az Electronic Arts a Paris Games Weeket meglovagolva már most kiadta a Star Wars: Battlefront II launch trailerét. Intenzív egy perc elébe nézünk.

Far Cry 5 - párban szép az élet!

Új trailer érkezett a Far Cry 5-höz a Paris Games Week apropóján, amely a játék kooperatív módjára fókuszál. A játék teljes kampányát végigjátszhatjuk egy társunkkal vállvetve, és a kötetlen bandázásnak sincs akadálya.

Ezek mentek még a Sony tegnapi konferenciáján

Habár tegnap este igyekeztünk minden fontosabb hírt és előzetest megosztani veletek a Sony konferenciájáról, maradt néhány apróság, amivel még adósak vagyunk. Ezeket a videókat egy csokorban tálaljuk.

Öt perc a The Last of Us: Part II-vel

A Sony hallgatott a rajongókra, a Paris Games Weekre ötperces kedvcsinálóval érkezett a The Last of Us: Part II-ből. Gameplayt még mindig nem kaptunk, de így is ülni fog az előzetes, ezt megígérhetjük!

Traileren a Horizon: Zero Dawn kiegészítője

Bő egy hét választ el bennünket a Horizon: Zero Dawn első és egyben utolsó nagyobb kiegészítőjének, a The Frozen Wildsnak a megjelenésétől. Az utolsó napokra álljon itt egy kis emlékeztető, hogy mivel lesz dolgunk!

Januárban jön a Call of Duty: WWII első DLC-je

Habár a Call of Duty: WWII a héten kerül boltokba, a Paris Games Week apropóján még kaptunk hozzá egy kedvcsinálót. Ennek a végén derül ki, hogy január végén érkezik a játék első pályacsomagja.

Megvan a Shadow of the Colossus-remake dátuma

Egy új trailer társaságában jelentette be a Sony a párizsi konferenciáján, hogy mikor kerül boltokba a Shadow of the Colossus felújított változata. Szerencsére erre nem kell olyan sokat várnunk, mint a The Last Guardianre.

Tavasszal jelenik meg a Detroit: Become Human

Pontosították a Quantic Dream új játékának megjelenési dátumát, eszerint 2018 tavaszán kerül boltokba a PS4-exkluzív cím. Új trailert is kaptunk a hír mellé, méghozzá egy eddig nem látott jelenettel.

Onrush - új játék a Driveclub fejlesztőitől

A Sony konferenciájának talán legfurcsább pillanata volt, amikor bemutatkozott a MotorStorm és a Driveclub mögött álló Evolution Studios legújabb játéka, a csapatot ugyanis épp a japánok eresztették szélnek.

Új gameplay trailert kapott a God of War

Ugye nem gondoltátok, hogy God of War nélkül maradtunk a Sony konferenciáján? A friss kedvcsinálóból kiderül, hogy Kratos a hirtelen jött atyai szerep ellenére sem puhult el a harcban.