Hírarchívum - 2017. október

Dead by Daylight - Freddy Krueger is megérkezett

Új karakter érkezett a napokban a Dead by Daylightba. A Behaviour Interactive új videó formájában mutatta be a legújabb gyilkost, aki az A Nightmare on Elm Street Chapter Pack nevű DLC-vel került a játékba.

Injustice 2 - bemutatkozik Hellboy

Ha valaki még mindig a tegnapelőtti bejelentés hatása alatt lenne, és szomorkodna, hogy elmarad az Injustice 2 PC-s bétatesztje, annak most kárpótlásként érkezett egy trailer a következő karakterről, Hellboyról.

Mégsem készül egyjátékos kampány a PUBG-hez

Brendan Greene, a PUBG atyja egy friss interjúban beszélt a játék jövőjéről, és több érdekes dolgot is megemlített. Egyrészt kijelentette, hogy cross-platform címet szeretne csinálni a PUBG-ből, másrészt elkaszálta a játék egyjátékos módját.

Állandó internet kellhet a Metal Gear Survive-hoz

Manapság már nem nagy mutatvány, ha az ember állandó internetkapcsolattal rendelkezik otthonában, mégis vannak olyanok, akik nem feltétlenül online módban nyüstölik kedvenc játékaikat. Pedig a Metal Gear Survive-ot csak úgy lehet.

Az új Wolfensteinből is kimaradt a Denuvo

Az utóbbi hónapok bebizonyították, hogy jelenleg nem feltétlenül érdemes a Denuvót beépíteni a játékokba, hiszen az élelmesebbek napok alatt feltörik azt. A Bethesda ezt szem előtt tartva hagyta ki a védelmet a Wolfenstein II-ből is.

A Fortnite is megkapta a halloween-frissítését

Ahogy egyre inkább közeledünk halloween napjához, úgy érkeznek sorra a különböző játékok ünnepi frissítései. A horror-stílusjegyekkel megáldott programok mellett most a Fortnite is kapott egy halloweeni kiegészítőt.

Lehúzta a rolót a Revive Network

Néhány éve a GameSpy leállása olyan játékok multijának végét jelentette, mint a Battlefield 2, a Battlefield 2142 és a Battlefield Heroes. A Revive Network srácai viszont olyan szolgáltatást kínáltak, ami életben tartotta a címeket - eddig.

Stagnált a Microsoft videojátékos bevétele

A Microsoft közzétette a 2018-as üzleti év első negyedévére vonatkozó pénzügyi jelentését, amelyből kiderült, hogy a cég játékrészlege nagyjából ugyanolyan eredményt ért el, mint egy éve. Az Xbox One X-től várják a megváltást.

Itt a Call of Duty: WWII végleges gépigénye

Kereken egy hét múlva érkezik a Call of Duty: WWII, a Sledgehammer Games pedig leleplezte a játék végleges gépigényét, ami nem sokban változott a bétaverzió óta. A srácok egy sor PC-specifikus funkcióval kedveskednek.

Megvan az Outcast: Second Contact dátuma

Noha a pletykák októberi premierről szóltak, végül novemberben kerül a boltokba az Outcast remake-je az Appeal Studio jóvoltából. Ennek örömére egy vadiúj trailert nézhettek meg, amely a főhősre koncentrál.