Hírarchívum - 2017. október

Dragon Ball FighterZ - lesz szezonbérlet is

Tegnap óta tudjuk, hogy január 26-án érkezik a Dragon Ball FighterZ. De mi a helyzet azokkal a játékosokkal, akik biztosra mennek, azaz szezonbérletet is vesznek hozzá, netán előrendelik a bunyós címet?

Itt a Wolfenstein II: The New Colossus gépigénye

Előre szólunk, hogy a nácik által megszállt Amerika felszabadításához nem lesz elég egy közepes masina. A beugrószint egy Intel Core i7-es proci és egy 4 GB-os videokártya, cserébe viszont részletesen testreszabhatjuk a grafikát.

Launch traileren az Assassin's Creed: Origins

Két év pihenő után már csak pár nap választ el minket az új Assassin's Creedtől, a Ubisoft pedig már most közzétette az Origins utolsó trailerét bámulatos minőségben, 4K-ban. Igen, lesz benne orgyilkosság is!

Elérhető az Attack on Titan rajongói változata

Ismerjük azokat a lelkes rajongókat, akik bármit megtesznek, hogy kedvenc játékuk abban a formában is játszható legyen, amelyet nem feltétlenül a fejlesztők képzelete szült. Az Attack on Titan ezen verziója már mindenki számára elérhető!

Denuvo nélkül védekezik a Nioh: Complete Edition

Miután kiderült, hogy a Koei Tecmo által fejlesztett Nioh érkezik PC-re, azt is megtudtuk az imént, hogy a port nem lesz felszerelkezve a Denuvo védelmi rendszerével.

Brit toplista: élre tört a Gran Turismo Sport

Egészen nagy változások történtek a brit játékeladási toplistán az elmúlt héten. Kezdjük rögtön a legfontosabbal, miután a Gran Turismo Sport átvette a vezetést. Kérdés, hogy meddig tartja meg azt?

2018-ban érkezik az ígéretes Bless Online

Jövőre válik elérhetővé Steamen a Neowiz legújabb MMORPG-je, a Bless Online. A koreai online szerepjáték az egyik legígéretesebb cím lehet a közeljövőben ebben a műfajban.

DOOM - 30 fps-sel fut majd Switch-en

A Bethesda nemrég beszélt egy keveset arról, hogy miként kell elképzelnünk a DOOM teljesítményét Nintendo Switch-en. Szó esett arról is, hogy 30 fps-nél többet nem présel ki magából a játék, de cserébe nem is fog akadozni.

The Evil Within 2 - belső nézetben még ijesztőbb

Egy érdekes easter eggnek köszönhetően megtapasztalhatjuk, hogy mennyivel félelmetesebb a horrorjáték first-person nézetben, mint a külső nézetes kamerakövetéssel.

Egy darabig nem készül folytatás a PUBG-hez

Brendan Greene, vagyis PlayerUnknown határozottan leszögezte, hogy a következő öt évben biztosan nem készül folytatás a PlayerUnknown's Battlegroundshoz, ehelyett a játékot folyamatosan bővülő szolgáltatásként képzelik el.