Hírarchívum - 2017. október

Batman: The Telltale Series - úton a Switch-verzió

Hamarosan Nintendo Switch-re költözik a Batman: The Telltale Series. Egyelőre csak az első évadot kapják meg a hibridkonzol tulajdonosai, azt viszont már egy hónap múlva.

Egy hónapot kell még várni a Megtorló-sorozatra

A Netflix egy új trailer társaságában jelentette be, hogy mikor számíthatunk a Jon Bernthal főszereplésével készülő Megtorló-sorozatra. Ha az Igazság Ligája-filmet is megnéznéd, sűrű programra készülhetsz!

Végre videót is rögzíthetünk a Nintendo Switch-en

Fontos firmware-frissítés érkezett a Nintendo Switch-hez, a négyes verziószámot viselő update többek között a videórögzítés lehetőségét is magával hozza. Harminc másodperces klipeket menthetünk el és oszthatunk meg.

Befutott a Battlefront II új single player trailere

Az ígéreteknek megfelelően az imént megkaptuk a Star Wars: Battlefront II legújabb single player trailerét. Habár a kedvcsináló több ismerős jelenetet is tartalmaz, bőven akad új snittből is!

HWSW: Jövőre sem csökkennek a memóriárak?

Elmaradhat a DRAM-árak jövő évre prognosztizált normalizálódása. A DRAMeXchange memóriatőzsde előrejelzése szerint ugyanis a kereslet 2018-ban is felülmúlja majd a kínálatot, hiába növekszik közel 20 százalékkal a termelés.

Xbox One X-frissítést kap a Master Chief Collection

Tovább bővül azoknak a játékoknak a listája, amelyek az Xbox One X premierjét követően valamilyen frissítés keretein belül igyekeznek majd kihasználni a gép erejét. Ezúttal a Halo: The Master Chief Collection is csatlakozott a sorhoz.

A Microsoft szerint elég erős az őszi kínálata

Kritikák ide vagy oda, az Xbox Studios általános menedzsere, Shannon Loftis szerint semmi gond sincs az Xbox One játékkínálatával, hiszen bőven vannak köztük exkluzívok.

Far Cry 5 - jól néz ki a Resistance Edition

A Ubisoft lerántotta a leplet a Far Cry 5 legújabb gyűjtőknek szánt, speciális kiadásáról, a Resistance Editionről. A sok-sok földi jóval megtömött csomag egyetlen hibája, hogy GameStop-exkluzív lesz.

Battlefront II - új kedvcsinálót kap ma sztorimód

A Star Wars: Battlefront folytatásában ezúttal már egy teljes kampány is helyet kapott, a DICE és az EA viszont ezidáig nem sokat mutatott a sztoriból. A mai napon ennek is vége, ugyanis érkezik a legújabb trailer. Egy rövid jelenetünk már van.

Project CARS 2 - trailer az elismerésekről

Múlt hónapban debütált a Slightly Mad Studios csúcsszimulátora, és ahogyan az várható volt, egyből be is zsebelte az elismeréseket. Még úgy is az egyik legjobb autóverseny lett idén, hogy rendesen felduzzadt a mezőny.