Hírarchívum - 2017. október

Szexuális zaklatás történhetett a Naughty Dognál

David Ballard, a Naughty Dog egykori pályatervező művésze azt állítja, hogy szexuális zaklatás érte a cégnél pár évvel ezelőtt. Ballard 2016-ban, hét év után hagyta ott a stúdiót, és most kitálalt.

PUBG - tovább pörög a banhenger

Nem is olyan régen ért el újabb csúcsot a PlayerUnknown's Battlegrounds a játékosszám terén, ami egyrészt nagyon szép eredmény, másrészt viszont azt is jelenti, hogy egyre nagyobb eséllyel kell számolniuk a fejlesztőknek a csalókkal.

Brit toplista: jól rajtoltak az új érkezők

A múlt héten két új megjelenés is volt, amelyek mindegyike remek rajtot vett, hiszen a The Evil Within második felvonása és a Middle-earth: Shadow of War is felküzdötte magát a dobogós helyekre.

A DC elnöke sem értett egyet Zack Snyder víziójával

A Vulture egyik munkatársa nemrég egy részletes írásban foglalkozott a DC filmes univerzumának jövőjével. Ebben a cikkben nem mindennek jutott hely, így annak sem, hogy a DC elnöke sem értett egyet igazán Snyder elképzeléseivel.

Street Fighter V - Zekuval zárul a mostani DLC-kör

Ismerős arc visszatérésével zárja le a Capcom a Street Fighter V második DLC-szezonját. A hétvégén tartott South East Asia Major bajnokságon ugyanis bejelentették, hogy visszatér Guy korábbi mentora, Zeku.

Gran Turismo - visszatekintés az elmúlt 20 évre

A nyakunkon a Gran Turismo Sport megjelenése, a Sony és a Polyphony Digital pedig úgy döntött, hogy a Sony elnöke, Shuhei Yoshida és a stúdió munkatársainak visszaemlékezéseivel állít emléket az elmúlt 20 évnek.

Call of Duty: WWII - ideje összeszedni a csapatot!

Lassan itt a november, az Activision pedig a szokásoknak megfelelően élőszereplős kedvcsinálókkal indítja el az aktuális Call of Duty utolsó marketingrohamát. A legújabb videók a nagy visszatérésre játszanak rá.

Ezt hozza az Xbox One őszi frissítése

Egy videó keretein belül leplezte le a Microsoft, hogy milyen újításokra kell számítani Xbox One-on nemsokára. Jövő héten érkezik ugyanis a nagy őszi frissítés, ami többek között egy új appot is tartalmaz.

Rengeteg cím érkezik fél éven belül PSVR-ra

A Sony a napokban villantott egy listát, ami az elkövetkezendő idők PlayStation VR-játékait tartalmazza. A több mint 60 cím igazán lenyűgözőnek mondható, főleg úgy, hogy fél éven belül érkeznek mind.

God Eater 3 - befutottak az első képek

Pár nappal a hivatalos bejelentés után végre az első screenshotokat is láthatjuk a God Eater 3-ból. A Bandai Namco ugyan újabb információkat nem árult el a játék kapcsán, a képek viszont beszélnek helyettük is.