Hírarchívum - 2017. október

Gran Turismo Sport - volán mögött az F1-esek

Temérdek mennyiségben érkeznek az újabb és újabb videók a Gran Turismo Sportról, hiszen vészesen közeledik a szimulátor megjelenése. A legújabbakban jelenlegi és volt F1-es pilóták száguldoznak.

Most már szabadon is kószálhatunk a Warframe-ben

A Warframe nyáron bejelentett nagy tartalmi frissítése végre élesedett, így mostantól kezdve már szabadon is mászkálhatunk a nyílt terepet is tartalmazó kiegészítőnek köszönhetően.

Star Citizen - ilyen a pilótafülkében ülni

A Cloud Imperium Games új videóval jelentkezett a készülőben lévő Star Citizen kapcsán. A legújabb képsorok a játék egyik fontos helyszínét mutatják be nekünk, egészen pontosan az űrhajónk vezetőfülkéjét leshetjük meg közelebbről.

A Square Enixtől jön a Monster Energy Motocross

A japán kiadó egyre több potenciált lát a versenyjátékokban. A Gravel mellett még egy címet készít Monster Energy Motocross címmel, amely a népszerű széria hivatalos licencével rendelkezik. Természetesen a motokrosszé a főszerep.

Fejlemények a magyar Crazy Justice felől

Idén februárban mutatkozott be egy magyar testvérpár multira kihegyezett TPS-e, a Crazy Justice. A steampunk világban játszódó anyag meglovagolja a modern trendeket is: Battle Royale-mód is lesz benne, és Switch-re is kijön.

Csúszik az Age of Empires: Definitive Edition

RTS-rajongók, van egy rossz hírünk! Mégsem jelenik meg idén az első Age of Empires felújított kiadása, így leghamarabb csak 2018 elején csaphattok le rá. Szerencsére a zárt bétatesztet kibővítik, így talán még előtte futhattok vele egy kört.

Az IGN megvette a Humble Bundle-t

Meglepő akvizícióra került sor a minap. A jótékonykodással és játékkiadással is foglalkozó digitális áruházat az amerikai IGN vásárolta meg. Ne ijedjetek meg, a Humble Bundle továbbra is önálló jogkörrel rendelkezik.

Megérkezett a WWE 2K18 launch trailere

Pankrációrajongók, figyelem! Az éves videojáték-adagotok készen áll a jövő heti premierre, és ennek örömére már az utolsó előzetest is megnézhetitek! A készítők szerint ez lesz a "legrealisztikusabb WWE-játék", ami valaha készült.

Eddig 1 millió példányban kelt el a Cuphead

Hosszú utat járt be a Studio MDHR bitang nehéz platformjátéka a 2014-es bemutatkozása óta. Szerencsére a játékosok figyelemmel kísérték a fejlesztést, és a megjelenés után rengetegen szavaztak bizalmat a Cupheadnek.

Itt a Stranger Things új évadának utolsó előzetese

Október 27-től újra a feje tetejére áll a világ, visszatér a Netflix misztikus sorozata a második évaddal. A utolsó előzetes szintetizátoros zenei aláfestést kapott, és süt róla a nyolcvanas évek hangulata - te is beleborzongsz majd!