Hírarchívum - 2017. október

Készen áll a Steep a téli olimpiára

Aranylemezre került a Steep legújabb kiegészítője, a Road to the Olympics, amelyben Dél-Koreába látogatunk, hogy ott jó néhány olimpiai megmérettetésen vegyünk részt. Befutott a gameplay trailer is!

Úton a Life is Strange: Before the Storm folytatása

A Life is Strange előzményévada augusztusban indult, és nagyjából két hónapot kellett várni a folytatásra. Az Episode 2 - Brave New World a jövő héten élesedik, ennek örömére nézzük meg az új trailert!

Horizon: Zero Dawn - a fagyos északra utazunk

A jövő hónapban érkezik a Horizon: Zero Dawn DLC-je, a The Frozen Wilds, amely a fagyos vadvidékre kalauzolja el a játékosokat. Ide csak a legjobb vadászok merészkednek - az új előzeteshez meleg kabát ajánlott!

Need for Speed: Payback - sztoritrailer érkezett

Egy hónap múlva ilyenkor bepattanhatunk a volán mögé és a rosszfiúk nyomába eredhetünk a Need for Speed: Paybackben. A játék történetéről eddig nem sokat tudhattunk, de az EA-nek köszönhetően most beleleshetünk.

Új licencelt kontrollerek jönnek a PlayStation 4-hez

Három új dizájnnal rendelkező kontroller érkezik a PlayStation 4-hez. Akinek eddig nem jött be az eredeti gamepad, annak nemsokára szélesebb választék áll majd rendelkezésére, hogy kényelmesebbet választhasson.

Middle-earth: Shadow of War - eddig bírta a Denuvo

Két napja jelent meg a Monolith Productions játéka, a rajongók tehát már Középföldén irthatják az ellent. A siker, úgy néz ki, elkerülhetetlen, mégsem minden fenékig tejfel a Shadow of War háza táján.

Gran Turismo Sport - egymillió bétázó

A mai nap folyamán újabb jó hírek érkeztek a hamarosan debütáló Gran Turismo Sportról. A bemutatás utáni kezdeti kételkedés, úgy látszik, már a múlté a játékosok körében, ugyanis a bétát egymillióan nyüstölik.

Félelmetes ütemben nő a Fortnite népszerűsége

Nem is olyan régen írtunk a PUBG kihívójának első heti játékosszámáról, és a folyamatosan növekvő letöltésekről, most pedig újabb mérföldkőhöz érkezett a friss lövölde. Nem is akármilyenhez.

Call of Duty: WWII - új térkép bukkant fel

A közelgő Call of Duty fejlesztői érthetően nem szeretnének sok információt kiadni már a játék megjelenéséig, most azonban mégis lelepleztek egy multiplayer térképet és egy játékmódot is.

Jön a Mass Effect: Andromeda az EA Accessbe

Az EA elárulta, hogy milyen játékokkal bővül az EA és az Origin Access kínálata az év hátralévő hónapjaiban. Hamarosan a Mass Effect: Andromeda és a Dead Space 3 is tiszteletét teszi az előfizetéses szolgáltatás Vaultjában.