Hírarchívum - 2017. október

Még mindig készül a Project Nova

A hétvégén rendezték meg az EVE Vegas eseményt, ahol az EVE Online fejlesztőinek helyzetjelentése sem maradt el. Kiderült, hogy még mindig készül a Project Nova, és az EVE-univerzum mobilos mellékágáról is lehullott a lepel.

Befutott a Gran Turismo Sport autólistája

A pályalista után lássuk, hogy milyen járgányokat vezethetünk majd az első PlayStation 4-es Gran Turismóban! Több mint 150 autó kapott helyett a játékban, végre a Porschék is tiszteletüket teszik.

Holnap jön az új Star Wars: The Last Jedi-trailer

A Lucasfilm megerősítette, hogy a holnapi Monday Night Football szünetében mutatják be a Star Wars: The Last Jedi következő előzetesét, amiből egy nyúlfarknyi ízelítőt már tudunk is mutatni.

Látványos előzetesen a Justice League

New Yorkban épp javában zajlik a Comic-Con, ahol a Warner Bros. kihasználva a lehetőséget, bemutatta a Justice League legújabb, elképesztően zúzós előzetesét. Ebben talán már Joss Whedon munkája is visszaköszön.

Az új Alien-filmben kevesebb lesz a xenomorf

Ridley Scott az Empire-nek adott interjúban elárulta, a következő Alien-film kapcsán már megvannak az ötletei. Eszerint az új történetben nem az idegeneken, hanem az androidokon lenne a hangsúly.

Hivatalos: bemutatkozott a God Eater 3

A Bandai Namco most hétvégén tartotta a sorozat zenei anyagát felölelő első koncertjét, ahol mindenféle sallang nélkül, de hivatalosan is bemutatták a God Eater harmadik epizódját.

Minden, amit tudni kell a Rogue Trooper Reduxról

A hónap közepén tér vissza a Rogue Trooper, amihez a felújított kiadást készítő Rebellion csapata most egy olyan videót mellékelt, ami a Redux-változat főbb részleteit mutatja be.

Q.U.B.E. 2 - agytornából most sem lesz hiány

Augusztus elején mutatkozott be az agytornában otthonosan mozgó Q.U.B.E. folytatása. Az akkor bemutatott rövid ízelítő után most már azt is megnézhetjük, mire is számíthatunk majd a folytatástól.

Spec Ops: The Line - nem lesz folytatás

A 2012-ben megjelent Spec Ops: The Line főleg erőteljes történetének köszönheti népszerűségét, a készítők mégsem terveznek hozzá folytatást. Hogy miért nem? Arra most Walt Williams, a játék írója adott választ a Twitteren.

Év elején jön a Street Fighter V: Arcade Edition

A Capcom hivatalosan is bemutatta a Street Fighter V jövő év elejére időzített vadonatúj kiadását. A sok-sok újdonsággal telepakolt Arcade Edition többek között új játékmódokkal bővíti majd az alapjátékot.