Hírarchívum - 2017. október

Három napig ingyenes a multi Xboxon

A Microsoft nagylelkű ajánlattal lepi meg azon vásárlóit, akik rendelkeznek Xbox One-nal vagy Xbox 360-nal, de nem fizettek elő a Live szolgáltatásra. Ezen a hétvégén ők is ingyenesen multizhatnak, akár a Battlefront II-ben is.

Kiiktatnák a csalókat a Fortnite új játékmódjából

Bő egy hete annak, hogy bemutatkozott a PUBG nagy ellenfelének kikiáltott Fortnite: Battle Royale. A felhajtás nem maradt el, ezzel együtt persze megérkeztek a csalók is a játékba. Őket szeretné eltüntetni az Epic Games.

Új Fallout lehet készülőben

Régen kaptunk már új Fallout-játékot, hiszen az utóbbi időben a már meglévő kiadások módosított változatait készítette el a Bethesda. Utoljára a Fallout 4 GOTY-verziója került a boltokba, de a háttérben készülhet valami egészen más is.

Befutott az Agony megjelenési dátuma

A Madmind Studios pokoljárós alkotása régen hallatott magáról, most viszont a fejlesztők végre elhintették a játék pontos megjelenési dátumát. Az eredeti tervekhez képest egy évet csúszott a program, és csak jövő tavasszal kerül a boltokba.

Íme, a The Evil Within 2 gépigénye

A Bethesda közzétette, hogy milyen géppel kell rendelkeznünk ahhoz, hogy részesei tudjunk lenni Sebastian kalandjainak a The Evil Within 2-ben. Kevesebb mint egy hét van a megjelenésig, ha kell, addig felturbózhatjuk a vasakat.

Skyrim: Special Edition - megnyitott a Creation Club

A múlt heti bétatesztelést követően a The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition mindhárom változatában elérhetővé vált a Creation Club. Érdemes benézni, elvégre az új túlélőmódot ingyen lehet tölteni a következő pár napban!

HWSW: Processzormagokat osztogat az AMD

A cégtől nem idegenek az ilyen húzások, az évtized első felében több hasonló esetre is volt már példa. Vélhetően most sem véletlenről van szó, írja nagytestvérünk, a HWSW.

Klasszikus pálya tér vissza az új Call of Dutyban

A Carentan a második világháborús Call of Duty-játékok egyik legkedveltebb multiplayer térképe, aligha meglepő, hogy az Activision visszahozza a WWII-ben. Nagy kár, hogy kezdetben csak a szezonbérletesek kapják meg.

Bemutatkoznak az új Gran Turismo autói és pályái

Meglepő módon autók és pályák is lesznek a Gran Turismo Sportban, a Polyphony Digital pedig most jól be is mutatta őket. A járgányokat hat kategóriába sorolták, és összesen negyven pálya vár ránk.

Kiderült az Assassin's Creed: Origins gépigénye

Kiderült, hogy milyen konfiguráció szükséges a PC-s Assassin's Creed: Origins futtatásához. Ha az Assassin's Creed: Syndicate elröfögött a gépeden, jó hírünk van: az Origins rendszerigénye nem változott semmit.