Hírarchívum - 2017. október

Sikerrel zárult a Scorn adománygyűjtése

Véget ért a szerb Ebb Software horrorjátékának Kickstarter-kampánya. A kért összegnél 43 ezer euróval több jött össze a Scornra, így egy kimondottan VR-ra szánt pályát is tartalmazni fog az anyag.

Launch traileren a Shadow of War

A várakozás véget ért, Középföldén minden eddiginél véresebb háború vette kezdetét. A Middle-earth: Shadow of War már a boltokban van, a kritikák kedvezőek, már csak a launch trailert ajánljuk a figyelmedbe.

Arktika.1 - itt a Metro készítőinek VR-játéka

Megérkezett az ukrán-máltai 4A Games Oculus Rift-exkluzív címe, az Arktika.1. A játékban a jégkorszakba csöppenünk, ahol egy orosz bázist kell megvédenünk a fosztogatóktól és a mutánsoktól. Launch trailerünk is van.

Egy új Overwatch-projekten dolgozik a Blizzard?

Gyakornoki állást kínál a Blizzard olyan diákok számára, akik a jövőben egy Overwatch-játékon dolgoznának. Nem egyértelmű, hogy miről is van szó, elképzelhető egy mobilos mellékág, de a teljes értékű folytatás is.

Folytatódott a The Witcher-dokumentumfilm

Ha még nem láttad Geraltot snowboardozás közben, akkor itt a remek alkalom! A Noclip dokumentumfilm-sorozatának legújabb epizódjaiból kiderül, hogy a fejlesztők is szeretnek ökörködni munka közben.

2018 elején jön a Fear Effect Sedna

A Sushee csapata bejelentette, hogy a Fear Effect folytatása a jövő év elején landol PC-n, PS4-en és Xbox One-on, friss hír továbbá, hogy a felülnézetes anyag végül Nintendo Switch-en is tiszteletét teszi.

Assassin's Creed: Origins - itt is lesz ládanyitogatás

Nagyon úgy néz ki, hogy ideje lesz hozzászoknunk a ládanyitogatásokhoz, a Destiny 2, a Forza Motorsport 7, a Middle-earth: Shadow of War és a Battlefront II után ugyanis az Assassin's Creed új epizódja is felvonultat ilyesmit.

Egyre csak növekszik a Fortnite népszerűsége

Az Epic Games friss jelentése szerint töretlen a Fortnite ingyenes játékmódja, a Battle Royale népszerűsége, ami most már elmondhatja magáról, hogy az egyszerre jelenlevő játékosok számában is elérte a félmilliót.

Ingyenes hétvégét kap a Ghost Recon: Wildlands

A mai napon mutatkozik be a Ghost Recon: Wildlands PvP-módja, a Ghost War, amit a Ubisoft megfejel egy ingyenes próbahétvégével is. Ha még nem próbáltad a márciusban megjelent játékot, akkor most a teljes csomagot elérheted.

Szerdáig játszható marad a Battlefront II bétája

Az Electronic Arts a Twitteren jelentette be, hogy a tervezettnél két nappal később, vagyis csak szerdán zárják le a Star Wars: Battlefront II múlt héten indult multiplayer bétáját, szóval ha még nem próbáltad ki, van még időd.