Hírarchívum - 2017. október

The Sims 4 - kreáljunk magunknak háziállatot!

Az EA már az idei Gamescom alatt megemlítette, hogy nemsokára érkezik a The Sims 4-hez a Cats and Dogs kiegészítő, most azonban egy új trailert is kaptunk hozzá, melyben egy eddig nem látott funkció is helyet kapott.

Overwatch - elrajtolt a Halloween Terror

A Blizzard hivatalosan is bejelentette, hogy visszatér a Halloween Terror, amely idén október 10-től, egészen november 1-ig lesz elérhető, természetesen az összes platformon. Ezzel együtt pedig rengeteg tartalom is érkezik.

Gran Turismo Sport - ütős reklám érkezett

A napokban játszható PlayStation 4-en a Gran Turismo Sport demója, ezzel egy időben pedig a fejlesztők új TV-reklámot adtak ki a játékhoz. A rövid kisfilmben felhívják mindenki figyelmét, hogy az embereknek sportra van szüksége.

HWSW: Drasztikusan nő a SteamVR játéktere

Elkezdte megszellőztetni VR-platformjának következő generációját a Valve. Akár 100 négyzetméterre is feltornázhatják a játékosok mozgásterét az új szenzorok - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Az új Call of Dutyt várjuk a leginkább

A Nielsen idén is elkészítette a felmérését, amellyel azt szeretné megbecsülni, hogy mely játékokat várják a leginkább a játékosok a karácsonyi szezon megjelenései közül. A Call of Duty: WWII szine maximális pontszámmal végzett.

Több mint 2 millió példánynál jár a Tekken 7

Ráadásul csak konzolokon, a PC-s számokat ugyanis nem ismerjük. Ezzel a Tekken 7 eladásai látványosan jobban pörögnek, mint a Street Fighter V-é, amely idén júniusban éppen csak megközelítette ezt a mérföldkövet.

Super Mario és a musical

Befutottak az első kedvcsinálók, amelyekkel a Nintendo a Super Mario Odyssey hónap végi premierjét promózza. A tévéreklámok mellé egy hosszabb trailer is érkezett, ebben Mario egy élőszereplős musical főszereplője.

Hunt: Showdown - tizenkét perc szörnyvadászat

Habár a Crytek pénzügyi gyengélkedése miatt nem ment simán a fejlesztése, úgy tűnik, mostanra egyenesbe jött a Hunt: Showdown. Az IGN jóvoltából tizenkét percen át nézegethetitek, hogy mit ígér nekünk a srácok szörnyvadászós címe!

Assassin's Creed: Origins - a szezonbérlet tartalma

A Ubisoft bejelentette, hogy milyen tartalmak várnak azokra az Assassin's Creed: Origins-játékosokra, akik szezonbérletet is váltanak a programhoz, emellett a megjelenés után esedékes ingyenes tartalmakról is lehullott a lepel.

Visszatér a Tamagotchi

Ha a kilencvenes években voltál gyerek, bizonyára emlékszel a tamagocsira, amely valóságos őrületként söpört végig a világon. A digitális kedvenc nevelésére kihegyezett kütyü idén 20 éves, és ennek örömére újra a boltokba kerül.