Hírarchívum - 2017. október

Szezonbérlettel érkezik az új South Park-játék

A Ubisoft megerősítette, hogy a hamarosan megjelenő South Park: The Fractured but Whole-hoz is lesz szezonbérlet, ami többek között két történetközpontú bővítménnyel egészíti majd ki az alapjátékot.

Még idén visszatérnek a klasszikus Xbox-játékok

Phil Spencer a GameSpotnak adott interjúban megerősítette, hogy a klasszikus Xbox-játékok visszatérésére már nem kell sokat várni, a visszafelé kompatibilitás keretein belül ugyanis még idén megkapjuk őket.

Hunt: Showdown - rajtol az Early Access

Az IGN jóvoltából a héten már látható volt egy tartalmas Hunt: Showdown-bemutató, amit az egykori Darksiders-készítők most friss, minden fontos tudnivalót bemutató trailerrel fejeltek meg.

Michel Ancel szeretné folytatni a Rayman-sorozatot

A Rayman megálmodója, Michel Ancel nemrég az Instagramon közzétett friss bejegyzésben jegyezte meg, ha végez jelenleg is futó munkáival, szívesen készítene új Rayman-játékot.

Battlefront II - az EA reagált a kritikákra

A Star Wars: Battlefront II publikus bétatesztje után világossá vált, az Electronic Arts a pay-to-win modell bevezetésével igyekszik pótolni a kiesett szezonbérletből befolyt összegeket. A rajongók felháborodtak, a kiadó pedig reagált.

Befutott a Destiny 2 végleges gépigénye

Noha nem sok változás történt a júliusi bétateszt apropóján közzétett rendszerkövetelményeken, kétségkívül pontosabb gépigénnyel jelentkezett a Bungie. Kevesebb, mint két hét van hátra a PC-s verzió premierjéig.

Sztoritraileren a LEGO Marvel Super Heroes 2

Még mindig szállingóznak hírek a New York-i Comic-Conról, ezúttal a LEGO Marvel Super Heroes 2 került terítékre. A történetet bemutató előzetes mellett a szezonbérlet tartalmáról is lehullott a lepel.

Nem jött össze a pénz Swery65 új játékára

Hidetaka “Swery” Suehiro egy nyílt levélben sajnálkozott amiatt, hogy a The Good Life Fig-kampánya sikertelenül zárult. A csapat ennek ellenére nem mond le a macskás RPG-ről, az év végén a Kickstarteren próbálkoznak.

A hétvégén kipróbálható a Day of Infamy

Ha a Call of Duty: WWII multija túl árkádos neked, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Day of Infamyt, amit október 16-ig bárki ingyenesen nyúzhat a Steamen. Az Insurgency készítői rakták össze, így realisztikus élmény vár ránk.

Mike Laidlaw kilépett a BioWare-től

A Dragon Age vezető írója után egy másik kulcsfigura is otthagyta a BioWare csapatát. Mike Laidlaw kreatív direktor 14 év után mondott fel, reméljük, az ő távozása sem érinti hátrányosan a készülő játékokat!