Hírarchívum - 2017. október

VR-projekten dolgozik a Titanfall fejlesztője

Az idei Oculus Connecten derült ki, hogy a Respawn Entertainment partnerséget kötött a Rift gyártójával. A Titanfall alkotói egy szupertitkos VR-projekten dolgoznak az Oculusszal karöltve, ám a végeredményre 2019-ig várnunk kell.

Nintendo Switch-re költözhet az Injustice 2

A NetherRealm atyaúristene, Ed Boon egy brazil játékkiállításon kottyantotta el, hogy van rá esély, hogy az Injustice 2 és a csapat új alkotásai a Nintendo hibridkonzoljára is elkészüljenek. Hivatalos bejelentés még nincs.

Bemutatkozott az Oculus Go

Tegnap az Oculus Connect rendezvényen a cég tulajdonosa, Mark Zuckerberg bejelentette az Oculus Gót, amely az Oculus Rift jól árazott alternatívája lehet: a 199 dolláros VR-headset nem igényel külön PC-t. Olcsóbb lett a nagytesó is!

Februárban érkezik a Past Cure

A Phantom 8 Studios játékát bevallottan az Eredet, a John Wick és a Harcosok klubja című filmek ihlették - lényegében egy interaktív pszichológiai thrillerrel van dolgunk. Most már tudjuk, hogy a Past Cure-ra jövő februárban csaphatunk le.

Már a Game Boy Minin dolgozik a Nintendo?

Szeptember közepén a Nintendo egy Game Boy-jal kapcsolatos védjegykérelmet nyújtott be Japánban. Rögtön megindultak a spekulációk, elképzelhető, hogy ezúttal a népszerű handheld Mini-változatát hozza el nekünk a vállalat.

Az új South Park-epizód a játékkal foglalkozik

A TV-sorozat eheti epizódja lényegében a South Park: The Fractured But Whole előzményének tekinthető, amiben Cartmanék ezúttal szuperhősöst játszanak. Még a Facebook alapítója, Mark Zuckerberg is feltűnik benne.

Újabb rekordot állított fel a PUBG

Kikerülhetetlen, hogy ne a PlayerUnknown's Battlegrounds rekordjaitól legyen hangos a sajtó, hiszen ahogy új hétvége jön, úgy állít fel újabb rekordot a Bluehole lövöldéje. Így történt ez most is.

Befutott az ELEX gépigénye

A fejlesztők végre lerántották a leplet az ELEX végleges gépigényéről. Az eddigi spekulációkhoz képest a Piranha Bytes által megálmodott hatalmas bejárható világ valamivel masszívabb vasat kíván.

The Evil Within 2 - íme, az első 11 perc

Október 13-án, azaz most pénteken érkezik a The Evil Within 2, így már nem sok választ el minket a tömény rettegéstől. A következő gameplay video a játék első tizenegy percén vezet végig, így aki a vásárláson gondolkodik, óvatosan nézze!

Dragon Ball FighterZ - így küzd Gohan

A Bandai Namcónak hála új trailerrel lettünk gazdagabbak a készülő Dragon Ball FighterZ című játékukból. A legújabb előzetesben a fiatal Son Gohan harcol nagy ellenfelével, Cell-lel.