Hírarchívum - 2017. október

Egy játék, amiben egy gőgös libát irányítunk

A Push Me Pull You fejlesztője, a House House egy egészen elborult játékkal jelentkezik hamarosan. Az Untitled Goose Game-ben egy pökhendi libát irányítunk, aki bármikor kész keresztbe tenni a gazdájának.

Jönnek a Capcom hősei a Dead Rising 4-be

Ha a korábbi rengeteg elborult képesség nem lenne elég, akkor bizonyára örülni fogsz annak, hogy a Dead Rising 4 következő frissítésében a Capcom más játékhősinek is beöltözhetünk, és akár az erejüket is magunkba szippanthatjuk.

Chuchel - íme, a Machinarium fejlesztőinek új játéka

Mindig figyelemmel kísérjük az Amanita Design munkásságát, lévén kalandjátékaik egészen elképesztő művészi stílussal bírnak. Így lesz ez a legújabb projektjük, a Chuchel esetében is. Főhősünk ezúttal egy dühös hajhagyma!

Megvan a Seven: The Days Long Gone dátuma

A világvége után áldatlan állapotok uralkodnak a Vetrall Birodalomban. Te is egy börtönben várod a végzetedet, de olyan összeesküvésbe csöppensz, amely eldöntheti az egész emberiség sorsát. Már nem kell sokat várni a Sevenre!

Így néz most ki a Psychonauts 2

A Double Fine-nál aktívan telt az elmúlt egy év a Psychonauts 2 fejlesztése során, így most végre megmutathatják, hogyan fest a jelenlegi verzió. A platformer már játszható, nagyjából a tartalom fele készen van.

Traileráradat a New York-i Comic-Conról

Ezen a hétvégén a képregények, filmek, sorozatok és videojátékok szerelmesei a New York-i Comic-Cont figyelik. Már az első napon kaptunk pár ígéretes előzetest, ezekből szemezgetünk most: itt lesz a Replicas, a Pacific Rim 2 és sok más is!

Régóta várt funkciókkal bővült a Battle.net

A Blizzard Entertainment frissítette asztali kliensprogramját, olyan új funkciókkal bővült az app, amiket már régóta kért a közösség. Már offline módba is kapcsolhatunk, illetve a közösségi lehetőségek is bővültek.

A Super Mario Odyssey lényege 5 percben

Elég részletes előzetessel jelentkezett a Nintendo a Super Mario Odyssey-ről. Ha eddig értetlenül álltál a játék előtt, akkor most minden kérdésedre választ kapsz. A videó a játékmenet legfontosabb aspektusaira tér ki.

Újabb Fable-epizódok játszhatók Xbox One-on

Jó hírrel szolgált a Microsoft a nap folyamán egy Twitter-bejegyzésben. Immár a teljes Fable-sorozat játszható Xbox One-on is a konzol visszafelé kompatibilitásának köszönhetően.

Titkos tartalom érkezik a Hitmanhez

Az IO Interactive közzétett egy képet, mely szerint október 24-én új tartalom érkezik a Hitmanhez, méghozzá lehet, hogy DLC formájában. Az is biztos, hogy nem a második szezont kapjuk meg.