Traileráradat a New York-i Comic-Conról

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 7.
  • Cooltúra
Link másolása
Ezen a hétvégén a képregények, filmek, sorozatok és videojátékok szerelmesei a New York-i Comic-Cont figyelik. Már az első napon kaptunk pár ígéretes előzetest, ezekből szemezgetünk most: itt lesz a Replicas, a Pacific Rim 2 és sok más is!

The Walking Dead - nyolcadik évad

Október 22-én visszatér a The Walking Dead, hogy egy mindent elsöprő háborút hozzon el Rick és Negan csapata között. Most egy nyúlfarknyi teasert mutatunk, a teljes előzetes vélhetőleg napokon belül befut.

Replicas

Keanu Reeves új sci-fi thrillerjében főhősünk, William nehéz döntésre szánja el magát. Miután felesége és gyerekei autóbalesetben életüket vesztik, tudósbarátja segítségével klónozza szeretteit. Mindaddig békésen élnek, míg egy titokzatos szervezetnek feltűnnek a replikák, így a család menekülni kényszerül. A rendezést Jeffrey Nachmaoff vállalta magára, aki a Holnapután scriptjét is jegyzi. A premier digitálisan várható még 2017 folyamán.

How to Talk to Girls at Parties

A Neil Gaiman novellájából készülő filmben két jóbarát csajozni indul a hetvenes évek Londonjában, amikor egy punkbulin három fura lányba botlanak. Hamarosan kiderül, hogy ők egy másik univerzumból jöttek, ami rengeteg galibát okoz hőseinknek. A zenés sci-fi komédiát már bemutatták az Egyesült Királyságban, reméljük, hozzánk is eljut!

Tűzgyűrű: Lázadás

Jövő áprilisban kerül a mozikba a Pacific Rim folytatása, amelyben újra óriásrobotokba pattannak hőseink, mivel az idegenek csak nem bírnak magukkal, minden eddiginél nagyobb, összehangolt támadást intéznek az emberiség ellen. A Legendary most egy két és fél perces előzetessel kedveskedett.

The Man in the High Castle - harmadik évad

Az Amazon Prime a New York-i Comic-Conra időzítette a The Man in the High Castle harmadik évadának új előzetesét. Philip K. Dick Az ember a fellegvárban című regényéből forgatott sorozat már kicsit lehagyta a könyvet. A sztori szerint kiderül, hogy egy párhuzamos dimenzióban mégsem nyerték meg a németek a második világháborút, ami sok bonyodalommal és izgalommal kecseget. A premier jövőre várható.

Philip K. Dick’s Electric Dreams

Maradjunk a népszerű író vonalán! Az Amazon a mester más történeteit is a képernyőkre varázsolja. Az Electric Dreams 10 különálló sztorit mutat be, amely arra fókuszál, hogy mi történik az emberiséggel 5 és 5000 év múlva. Olyan nagy nevek tűnnek fel a szériában, mint Bryan Cranston (Breaking Bad), Timothy Spall (Harry Potter and the Goblet of Fire), Steve Buscemi (Fargo) és Lara Pulver.

Hey Arnold!: The Jungle Movie

A Nickelodeon népszerű figurája egy egész estés rajzfilmmel tér vissza november 24-én. Arnoldék egy dzsungelbe indulnak, hogy megtalálják elveszett szüleiket. 2004 óta várunk a folytatásra!

Marvel’s Runaways

A Hulu is szeretne kihasítani egy szeletet a Marvel-tortából. November 21-én indul a Runaways, amely hat különleges képességgel megáldott tinédzser történetét meséli el, akik bár nem ismerik egymást, mégis közös ellenféllel néznek szembe: a szüleikkel. Lényegében egy ifjúsági szuperhősös szériával lesz dolgunk a The O.C. és a Gossip Girl alkotóitól.

20.
20.
Kidobták az új X-Files trailerét is. Végre
19.
19.
pjoco
#16: Egy jó robotos akció filmre vágyok. És a Pacific Rim ezt hozza, ha már a Transformers elhasalt kőkeményen.
18.
18.
Necreon
#17: Bocs, az a Colony, nem a Man in the High Castle.
17.
17.
Necreon
A Man in the High Castle egyébként nézhető lett? Én a pilot +2. epizód után kukáztam anno, azon is csodálkozom hogy megélt 3 évadot. Josh Holloway (LOST: Sawyer) és a Sarah Wayne Callies (Prison Break dokinője és TWD Lori) semmiféle kémiát nem képes produkálni, az idegenek által megszállt város pedig a huszadrangú ZS kategória hogy az egészről csak beszélnek de semmit se látsz és a kertvárosban meg egy bunkerben vették fel az egészet.
16.
16.
Necreon
#2: A Pacific Rim első része is nem hogy a nagy B könyv szerint íródott de a nagy ZS-t tette le az asztalra.
15.
15.
logic5
Engem a Hey Arnold érdekel :D Anno sokat néztem a Nickelodeon-on... :D
13.
13.
#12: A Fear Itself is jó egy évad és minden részben más a sztori.
12.
12.
hadzsime
#10: Ebből csak a Stranger Things és a Strain ismerős. Az Exorcist érdekesnek tűnik, majd lecsekkolom.
11.
11.
Anonymus11234
#7: Épp ezért kell szétnézni a prémium csatornák és a streaming szolgáltató kínálatai között :)
Ott jobbnál jobb sorozatok jönnek ki, ráadásul akkor hagyják abba, amikor a történet megköveteli.
10.
10.
#9: Amik igazán emlékezetesek voltak: Exorcist, Mist, Strain, Fear Itself, Stranger Things, Channel Zero, Jordskott. Most így hirtelen ennyi ugrott be, inkább télen ülök előtte többet.
Kb. tíz évvel ezelőtti a Fear Itself, Cold Case és a Supernatural első pár évada is telitalálat.
15 évnél régebbiek közül sincs sok, amire azt mondanám hogy tényleg ott van. X-Files, Sliders (a megvalósítás ma már gyatrának számítana).
Mostaniak közül a Scream / Salem is megnyert magának, bár előbbit újraindítják.
9.
9.
hadzsime
#8: Miket szoktál nézni?
8.
8.
#2: Érdekes, én az utóbbi egy-két évben kezdtem el sorozatozni és rohadt jók vannak. Kérdés, neked mi számít annyira jó sorozatnak.
7.
7.
hadzsime
#2: "Amúgy 10-15 év múlva még fog emlékezni valaki erre a sok értéktelen szemétre amelyeket TV sorozatoknak neveznek?"

Nem hiszem. Idei sorozatokból is talán ha 2-3 van, ami megragadt az emlékezetemben.
Az a baj a sorozatokkal, hogy nem az a céljuk, hogy egy jó történetet meséljenek el, hanem az, hogy bármi áron 999+ évadot megéljen a sorozat, úgy hogy éppen csak annyira szórakoztassa a nézőt, hogy ne hagyja abba.
Elkezdenek valami érdekeset, kialakul egy rajongótábor és ebből létrejön egy hardcore fancsoport, akiknek kurvára mindegy, hogy mi történik csak folytassák, bármilyen szar is a sorozat, lásd(Walking Dead,Supernatural,Arrow,Flash...stb).
4.
4.
Ez a Replicas különösen gáz...meg ez is amit írnak hozzá:

"A rendezést Jeffrey Nachmaoff vállalta magára, aki a Holnapután scriptjét is jegyzi. Premier digitálisan várható még 2017 folyamán."

Mi az, hogy vállalta?? Egy ilyen antitalentumot, hogy a fenébe bármi közelébe is???
2.
2.
Pacifim Rim legnagyobb kedvenceim egyike.
A folytatás láthatóan a nagy B könyv szent iratait követi.

Amúgy 10-15 év múlva még fog emlékezni valaki erre a sok értéktelen szemétre amelyeket TV sorozatoknak neveznek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...