Hírarchívum - 2017. október

WWE 2K18 - a dicsőséghez vezető út

A hamarosan boltokba kerülő pankrátorjáték, a WWE 2K18 egy új játékmódot is tartalmazni fog, melyhez a fejlesztők trailert is készítettek. Az online mókára kihegyezett Road to Glory igen élvezetesnek tűnik első ránézésre.

Elérhető a PS4 magyar nyelvet tartalmazó frissítése

Mától tölthető a PlayStation 4 5.00-s frissítése, amelynek hála immár anyanyelvünkön is használhatjuk a konzol menürendszerét. Az új nyelveken kívül is történtek változások szép számmal.

Megkezdődtek a Széttörve folytatásának munkálatai

M. Night Shyamalan nekilátott következő filmje, a Glass munkálatainak. A Sebezhetetlen és a Széttörve rendezője, e két film folytatását tervezi vászonra vinni, vagyis egy mindent világossá tévő epizód fogja összefésülni a két alkotást.

Scorn - így mutat alfaverzióban a játék

A 2018-as év egyik nagy dobása lehet az Ebb Games horrorjátéka, a Scorn. A H. R. Giger munkássága alapján készülő lüktető világban rémes lényekkel találkozunk, és a rejtvények sem kerülnek el bennünket.

2019-ben jöhet a Men in Black rebootja

Két év múlva visszatér a Men in Black-sorozat. Az új részt rebootként képzeli el a Sony, a korábban pletykált Jump Street-crossoverből viszont nem lesz semmi a legutóbbi hírek szerint.

A héten érkezik Switch-re a Stardew Valley

Az indie játékokat kedvelő Switch-tulajok örülhetnek a héten, több nagy sikerű fejlesztés is a héten kapja meg a várva-várt átiratát a hibridkonzolra. Meglepetésre a Stardew Valley is felsorakozott a premierek közé.

Bugos a mentés a Windows Store-os Cupheadben

Több játékos is arról számolt be, hogy a Cuphead Windows Store-os változatában nem működik százasan a mentés, a hiba miatt sokan többórányi játékot buktak. A fejlesztők szerencsére tudják a bug okát, bármikor befuthat a javítás.

Fingóversennyel promózzák az új South Parkot

Ubisofték túltolták egy picit a bélgázbiciklit, a Nosulus Rift után most fingóversennyel népszerűsítik az új South Parkot. A legjobb szellentést produkáló versenyző maga is szerepelhet a játékban - és nyilván nem szinkronhangként.

Lehúzza a rolót a Hawken PC-s változata

Tegnap óta nem vásárolhatunk friss tartalmakat a játékhoz, a jövő év elején pedig a szervereket is lelövik a fejlesztők. A bejelentés kifejezetten a PC-s változatra vonatkozik, úgy tűnik, konzolokon biztonságban van a játék.

Újra lehet multizni a 2005-ös Battlefront II-vel

Habár az új generációs Star War: Battlefront II premierje már a kanyarban van, a Disney-t ez nem tántorította el attól, hogy kedveskedjen egy kicsit az eredeti játékok rajongóinak: újra lehet multizni a 2005-ös Battlefront II-vel!