Hírarchívum - 2017. október

PS4-re költözhet a PlayerUnknown's Battlegrounds

Ahogy az várható volt, az elképesztő sikereket elért PlayerUnknown's Battlegrounds nem ragad le egyetlen platformon, így a már korábban bejelentett Xbox One-os megjelenés után valószínűleg PlayStation 4-re is elérhető lesz a lövölde.

Már a szereplőket keresik a Die Hard 6-hoz

Len Wiseman, a Die Hard 4.0 - Legdrágább az életed rendezője még 2015-ben hintette el, hogy már dolgozik a sorozat hatodik részén. A projekt nem halt el, a rendező megerősítette, hogy már a szereplőket keresik.

God of War - még két szörny mutatkozott be

A SIE Santa Monica Studio a héten új videósorozatot indított, amelyben a God of War lényeit csodálhatjuk meg néhány koncepciós rajz segítségével. Ezúttal a tűztroll és a revenant nevű félelmetes élőholt került terítékre.

2019-ben bezár a Wii Shop Channel

A Nintendo bejelentette, hogy a Wii alkalmazásboltja, a Wii Shop Channel 2019. január 31-én végleg bezárja a kapuit, és jövő márciustól már nem is tudunk pontokat adni a profilunkhoz. Csoda, hogy ilyen sokáig húzta a digitális bolt.

Minikonzol készül a Commodore 64-ből is

Tovább dübörög a minikonzolláz! A Retro Games jóvoltából 2018 elején érkezik a C64 Mini, amely a nyolcvanas évek népszerű masinájának liliputi változata lesz, stílszerűen 64 előretelepített játékkal. És igen, lesz hozzá joystick is!

Nagyobb és okosabb lesz a Yakuza Kiwami 2

A Sega nem áll meg az első résznél, és a Yakuza 2-t is átírja a legújabb Dragon Engine alá. A látvány mellett a játékmeneten is finomítottak a japánok, legalábbis a két új előzetesből egyértelműen ez jön le.

Máris hiánycikk lett a SNES Classic Mini

Pénteken jelent meg a SNES Classic Mini, de a nagyobb tengerentúli viszonteladóknál percek alatt elfogyott a minikonzol. Szerencsére a magyar boltok többségében még mindig van raktáron.

Kevesebb, mint egy nap alatt feltörték a FIFA 18-at

Újabb csapás érte a Denuvót: mindössze pár óra alatt adta meg magát a FIFA 18, ami alighanem rekordnak számít. Ezzel abszolút célt tévesztett az EA és az osztrák cég törekvése, hogy legalább pár hétig ne legyen törés a focis játékhoz.

Cuphead - trailerrel ünnepeljük a premiert

A Studio MDHR régóta várt run-and-gun címe, a Cuphead végre elérhető PC-n és Xbox One-on. Az 1930-as évek rajzfilmjeinek látványvilágát idéző anyag launch trailerét azért mindenképpen érdemes megnézni.