Hírarchívum - 2017. október

Így néz ki most a Dual Universe

A 2016-os E3 óta nem hallottunk a független Novaquark sci-fi MMO-járól, amelyben minden játékos egy közös univerzumot fedezhet fel. Építkezhetünk és craftolhatunk, mint a No Man's Skyban. Videós helyzetjelentés következik.

Novemberben jön a Hand of Fate 2

Bő egy fél évet késik a 2015-ös év egyik meglepetésjátékának folytatása. A kártyajáték-brawler hibrid november elején veszi be a boltokat, és már azt is tudjuk, ki lesz a főhős utolsó társa a nagy kalandban.

Komplett kiadást kap a Horizon: Zero Dawn

Ha még nem merültél el a Horizon: Zero Dawn gyönyörű, ám veszélyes világában, de mindenképpen meg akarod venni a játékot a közelgő DLC-jével együtt, akkor itt egy remek ajánlat. Decemberben jön a Complete Edition.

Black Panther és Sigma az új Marvel vs. Capcomban

A hónap közepén indul be a DLC-gépezet, Black Panther és Sigma lesz az első két olyan hős, akikkel tovább bővül a Marvel vs. Capcom: Infinite karakterfelhozatala. Most egy új videóban csapnak össze az új arcok.

Friss kedvcsinálók az Assassin's Creed: Originshez

Bő három hét múlva megérkezik az Assassin's Creed: Origins, így a Ubisoft is bátrabban szórja a friss látnivalókat. Három előzetes és némi gameplay jutott mára, illetve a játékkal együtt érkező Xbox One S-konzolcsomag is beköszönt.

Halo: Recruit - új Windows Mixed Reality-élmény

A Microsoft egy San Franciscóban tartott konferencián jelentette be, hogy hamarosan bemutatkozik a Halo: Recruit, ami nem egy új játék lesz, hanem a Halo világát igyekeznek megteremteni majd a Windows Mixed Realityben.

Hétmillió játékosnál jár a Fortnite

Úgy néz ki, nagyon jót tett a Fortnite-nak az ingyenesen kipróbálható Battle Royale mód, mert hirtelen nagyon megugrott az érdeklődés az Epic shootere iránt. A Twitteren tett bejelentés szerint már hétmillió játékosnál jár a játék.

The Witcher 3 - megérkezett a PS4 Pro-javítás

A CD Projekt RED végre elérhetővé tette a The Witcher 3: Wild Hunt legújabb frissítsét, ami ezúttal nem hibákat orvosol, hanem a korábban beharangozott teljesítményjavulást és 4K-támogatást hozza el a PS4 Pro tulajdonosainak.

Folytatást kapott Adam, a robot története

Emlékeztek még a tavaly nyáron bemutatott Unity-techdemóra, amelyben bemutatkozott Adam? A District 9 rendezője, Neill Blomkamp most készített egy folytatást, ami szintén a Unity motorját használja.

Problémásan rajtolt a Battlefront II bétája

Ma délelőtt elrajtolt a Star Wars: Battlefront új felvonásának multiplayer bétája, a premier azonban nem volt zökkenőmentes. A játék fórumán rengeteg rajongó jelezte, hogy a viszonteladóktól kapott kódot nem tudták beváltani.