Hírarchívum - 2017. október

Elérhető a Stranger Things-szerepjáték

A hónap végén érkezik a Netflixre a Stranger Things második évada, és addig remekül elüthetjük az időt a hivatalos játékadaptációval. A mobilos anyag egy vérbeli retro szerepjáték, amely ingyenesen tölthető bárki számára.

Nehéz döntések A majmok bolygója-játékban

Augusztusban mutatkozott be a Planet of the Apes: Last Frontier, amely lényegében egy, a Telltale munkáihoz hasonló kalandjáték lesz, és a 2014-es, valamint az idei mozifilm eseményeit köti össze. Lássuk a legújabb előzetest!

A Paramountnál kötöttek ki a Sonic-film jogai

Úgy néz ki, a Sony Pictures elengedte az élőszeplős Sonic the Hedgehog-filmet, ám az adaptáció mégis megszületik, lévén a Paramount Pictureshöz kerültek a jogok. A tervek szerint 2019-ben várható a premier.

Elindult a Star Wars: Battlefront II bétatesztje

Ha előrendelted a Star Wars: Battlefront II-t, akkor már most nekiveselkedhetsz a bétatesztnek, elvégre a szerverek élnek. Mindenki másnak péntekig kell várnia a próbaverzióra, ők egy hangulatos trailerrel enyhíthetik a várakozást.

The Well - VR-játékot készít a Left 4 Dead fejlesztője

Teljesen új műfajban szeretné megvetni a lábát a Turtle Rock Studios. A The Well egy körökre osztott fantasy szerepjáték a Samsung Gear VR-ra, az anyag gyönyörű kézzel rajzolt hátterekkel operál. Hol vannak már a zombik és a szörnyek?

Dragon’s Dogma - megérkeztek az új verziók

A Capcom a jelenlegi konzolgenerációra is elhozta a Dragon’s Dogma: Dark Arisent. A feljavított látvánnyal már több ízben is hencegett a kiadó, de nem a grafika miatt illeti dicséret a szerepjátékot. Igazi unikumdarabról van szó.

Overwatch - a jövő héten indul a Halloween Terror

Az Overwatch-játékosok már a jövő héten elkezdhetik ünnepelni Mindenszenteket, elvégre visszatér a Halloween Terror event. Egy csomó új kozmetikai elemre tehetünk szert a lootboxokból az esemény időtartama alatt.

Injustice 2 - atombiztos, hogy jön Atom

Alighogy elérhetővé vált a Raiden DLC, a NetherRealm máris bemutatta az Injustice 2 következő játszható karakterét, Atomot. A fickó akár atomi méretűre is összezsugorodhat, ember legyen a talpán, aki így le tudja csapni!

Utolsó bemutatón a Szárnyas fejvadász folytatása

E hét csütörtöktől kezdik vetíteni a mozik a Szárnyas fejvadász 2049-et. Denis Villeneuve alkotását külföldön a várakozásoknak megfelelően, rendkívül pozitívan fogadta a szakma, hamarosan nálunk is kiderül, mit hozott össze a rendezőzseni.

Gran Turismo Sport - belekóstolhatunk a demóba

A Sony bejelentése alapján jövő héten limitált ideig mindenki kipróbálhatja a közelgő Gran Turismo Sport demóváltozatát. Egészen pontosan október 9-től három napon keresztül nyúzhatjuk a próbaverziót.