Utolsó bemutatón a Szárnyas fejvadász folytatása

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 3.
  • Cooltúra
Link másolása
E hét csütörtöktől kezdik vetíteni a mozik a Szárnyas fejvadász 2049-et. Denis Villeneuve alkotását külföldön a várakozásoknak megfelelően, rendkívül pozitívan fogadta a szakma, hamarosan nálunk is kiderül, mit hozott össze a rendezőzseni.

Két nap múlva elkerülhetetlenül mozikba kerül a Szárnyas fejvadász folytatása, ezért az utolsó előzetes is napvilágot látott. Nem biztos, hogy tisztán csak emiatt fogunk jegyet váltani a moziba, mindenesetre az eddigi két kedvcsináló szintjét a legújabb előzetes is hozza.

A Ryan Gosling, Harrison Ford, Jared Leto és persze Denis Villeneuve fémjelezte alkotás a nemzetközi sajtót már meggyőzte, hiszen a legnagyobb lapok mind jó véleménnyel voltak a klasszikus mozi folytatásáról. 

A bemutatóig már csak kettőt kell aludnunk, hiszen október 5-én érkezik Ridley Scott eredetijének a folytatása.

11.
11.
user101
Hát a Mad Max mennyivel jobb film már, hiszen már most mennyivel több oszkárt tudhat magáénak... :)

Bakker, most láttam egy képet, hogy Jared Leto is szerepel a filmben. Én meg nézek nagy bután a képben : mit keres ott David Getta ??? :DDD
David fejvadász Getta
10.
10.
Macifasz
#9: Akkor én értettelek félre, csak az unalmas alatt én rögtön arra gondoltam, hogy neked ez túl lassú lenne. :-)
9.
9.
latis666
#8: Nem a tempó nem tetszik hanem a látvány. Ebben a trailerben semmi nincs (szinte) amit még ne láttam volna tucatszor. De ettől persze lehet, hogy tényleg nem nekem való film.
8.
8.
Macifasz
#6: A film végig azt a tempót fogja követni, amit itt és a korábbi előzetesekben láttál, szóval ha már most unatkozol, akkor ez nem a te filmed lesz.
6.
6.
latis666
Official trailer 720p-ben. Azt hittem 4k-ban lesz fent. Bírom ezeket a színészeket és örülök ha jó lett a film de az előzetesek nagyon unalmasak és ez a trailer mind közül a leggyengébb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...