Hírarchívum - 2017. október

Befutott a Star Wars: The Last Jedi új előzetese

Ahogy azt a Lucasfilm és a Disney korábban jelezte, a Monday Night Football szünetében bemutatták az év egyik legjobban várt filmje, a Star Wars: The Last Jedi új előzetesét.

Cuphead - tervben van a lemezes kiadás

A Studio MDHR egy Twitteren feltett rajongói kérdésre adott válaszában megerősítette, tervezik, hogy fizikai adathordozón is piacra dobják a platformerek Dark Souls-játékát.

HWSW: Leáll a Windows Phone fejlesztése

Nem biztos, hogy túl nagy meglepetést okozott a Microsoft a bejelentéssel, de végre hivatalosan is ki lett mondva, hogy az évek óta haldokló platform fejlesztését végleg befejezik a redmondiak.

Feltörték a SNES Classic Minit is

Ez nem tartott sokáig. A lelkes rajongóknak köszönhetően sikerült megkerülni a SNES Classic Mini védelmi rendszerét, így az előre feltelepített játékok mellett most már szabadon felpakolhatóak rá a platform egyéb címei is.

Minden kiderült a Call of Duty: WWII-ről

Nagyon úgy néz ki, hogy nincs több titkolnivalója a Call of Duty: WWII-nek. A nemrég minden PC-s rajongó számára elérhető bétateszt fájljai között matatva ugyanis az egyik rajongó gyakorlatilag minden lényeges infót kinyert a címről.

25. születésnapját ünnepli a Mortal Kombat-sorozat

Hihetetlen, de huszonöt éve már, hogy 1992-ben megjelent a Mortal Kombat-sorozat első része. A '90-es évek bunyós játékait alapvetően meghatározó széria pedig ennyi év elteltével is ugyanolyan szórakoztató. Boldog születésnapot!

Ingame kedvcsinálón a Jurassic World Evolution

A gamescomos CG-trailert követően befutott a Jurassic World Evolution első ingame kedvcsinálója. Kétperces ízelítőt kapunk abból, hogy miként fest majd a parkunk, és hogyan élnek majd egymás mellett a dinoszauruszok.

HWSW: Baj van az iPhone 8 akkumulátorával?

A beszámolók szerint több vásárlónál is szétfeszítette a készüléket a felpuffadt telep - írja nagytestvérünk, a HWSW. Csak néhány készülék érintett, vagy tervezési hibáról van szó?

Brit toplista: a második helyen kezdett az új Forza

Gyengébb rajtot produkált a Forza Motorsport 7 az Egyesült Királyságban, mint a sorozat korábbi részei, de ez legyen a Microsoft legnagyobb problémája: nagyon úgy tűnik, hogy épp a Forza Horizon 3 terelte el a vásárlók figyelmét.

Filmes hírek a hét elejére

Mellékágat kap a Halálos iramban-sorozat, a remek kritikák ellenére borzalmasan kezdett a Szárnyas fejvadász 2049 az amerikai mozikban, és összejöhet a várva-várt The Walking Dead-Fear the Walking crossover-esemény.