HWSW: Baj van az iPhone 8 akkumulátorával?

  • Írta: fojesz
  • 2017. október 9.
  • Hardver
Link másolása
A beszámolók szerint több vásárlónál is szétfeszítette a készüléket a felpuffadt telep - írja nagytestvérünk, a HWSW. Csak néhány készülék érintett, vagy tervezési hibáról van szó?

Sorra futnak be a panaszok meghibásodott iPhone 8 készülékekről, a vásárlók szétfeszült készülékházra hivatkozva küldik szervizbe a legújabb Apple-okostelefonokat. A probléma hátterében minden bizonnyal az akkumulátor áll, amely olyannyira felpuffad, hogy az egyszerűen szétfeszíti a készülékházat, így a kijelzőt is tartalmazó előlap elválik a készülék hátuljától. A jelenségről annyian számoltak be, hogy az Apple már hivatalosan is vizsgálja az egyes eseteket, ám még ennek ellenére sem érdemes messzemenő következtetéseket levonni belőlük.

A TechCrunch már legalább hat beszámolót említ, amelyek jellemzően Kínából és Tajvanról származnak. Ezek mindegyike gyakorlatilag ugyanarról a jelenségről adott hírt, azaz ahogy feljebb említettük, a készülék jól láthatóan, egyes esetekben akár közel egy centiméterre megnyílik, ezzel párhuzamosan pedig használhatatlanná is válik. Egyes beszámolók szerint a jelenség csak pár napos használat, illetve néhány töltés után mutatkozott meg, de állítólag arra is volt már példa, hogy már a dobozból kivett, nullaperces készülék oldalán is hatalmas rés tátongott.

Mi lehet a hibajelenség oka? A további részleteket a HWSW cikkében találod!

9.
9.
Extol
Pff, okos, dagadt telók - éljen a Nokia 3310
8.
8.
GAMEROD
Nem lehet az aksikat a végtelenségig terhelni. Minden kéne mi? Vékony is legyen, sokáig is bírja, de még nagy teljesítményt is adjon le. A három dolog egyszerre nem működik hosszútávon.
7.
7.
markoci555
Öcsémnek volt egy olcsó tabletje, az csinált ilyet de legalább pár hónap használat után... szégyen ez az alma
6.
6.
Beniciodeltoro
A vezetékes teló nem púposodik, ráadásul aki azzal szefizik minden csajt megkap :)
5.
5.
kopic
írja nagytestvérünk, a HWSW.

Ez de gáz...
4.
4.
LtK
#1: Sőt, az még robbant is.Ez meg csak gagyi módon felpuffad...
3.
3.
Muveszur
1.
1.
user101
Ebből is látszik, hogy az apple le van maradva a Samsung mögött ... Ők már ezt a 7-esnél tudták ! :DDD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...