Hírarchívum - 2017. október

Elszabadult a South Park: The Fractured But Whole

Az új South Park-játék olyan, mint a szellentés: nem lehet a végtelenségig visszatartani. És most, végre elszabadult a The Fractured But Whole, ennek örömére két launch trailerrel jelentkezett a Ubisoft.

E3 2018: 20 év után új logót kapott az expó

A következő évben az E3 logója kicsit máshogy fog kinézni. A váltásra már szükség volt, lévén a régi már 20 éve áll hadrendben, és a kilencvenes évek designjára emlékeztet. A modern külső azonban változatlan tartalmat takar.

Élőszereplős traileren az Assassin's Creed: Origins

Rendíthetetlenül közeleg az Assassin's Creed: Origins premierje, így a Ubisoft marketinggépezete is következő fokozatra kapcsolt. Ezúttal egy élőszereplős trailer mutatja be hősünket, Bayeket. A talpalávalót a Moonlight zeneszerzője adja.

Resident Evil 7 - részletek a DLC-kről

Decemberben két új DLC - egy ingyenes és egy fizetős csomag - érkezik a Resident Evil 7-hez. A Capcom ma újabb részleteket árult el a kiegészítőkről, és mindezt megfejelte egy friss előzetessel is!

Nincs veszélyben a Cyberpunk 2077

Elég régen hallottunk már a CD Projekt RED készülő játékáról, a Cyberpunk 2077-ről, és akkor sem túl pozitív dolgokat. Most a fejlesztők bejelentették, hogy jó úton halad a fejlesztés, és minden a legnagyobb rendben.

Megérkezett az ELEX utolsó előzetese

A holnapi nap folyamán érkezik meg a boltokba a Piranha Bytes új játéka, az ELEX. Nagyon sok mindent tudunk már a nyitott világú szerepjátékról, így nagyjából összeállhatott a róla alkotott képünk. Az utolsó előzetes ezt teheti teljessé.

Kiderült, mikor érkezik Switch-re a DOOM

Azt már tudhattuk eddig is, hogy érkezik a DOOM Nintendo Switch-re, most viszont a pontos megjelenési dátumról is lehullt a lepel. Eszerint november 10-től vihetjük magunkkal bárhova a véres lövöldét.

South Park: The Fractured but Whole - nagyot szólt

Holnap mindenki számára elérhetővé válik a Ubisoft új South Park-játéka, így természetesen már be is futottak az első értékelések és gameplay felvételek a játékból. Hírünkben mindet megtaláljátok!

Készülőben a Skyrim Together

Gőzerővel készül a Skyrim Together, ezt bizonyítja az is, hogy a co-op móka mögött álló fejlesztőcsapat egy új videót is közzétett a mod jelenlegi állapotáról. Ebben a verzióban barátunkkal karöltve tudunk nekivágni a kalandnak.

Ütős traileren a Black Panther

Az Amerika Kapitány: Polgárháborúban bemutatkozó Black Panther jövő év elején megkapja első különálló moziját. Végre részletesebben megismerkedhetünk a Fekete Párduccal és annak hátterével is.